19.05.2015

В Україні представлено КІА Sportage Limited Edition!

Українські автолюбителі мають ​​унікальну можливість придбати КІА Sportage з покращеними комплектаціями в обмеженій кількості - Limited Edition.

Найпопулярніша модифікація КІА Sportage 1,7 Diesel, Base тепер пропонується з ще більш багатим оснащенням. Обмежена серія Limited Edition додатково включає в себе: бічні подушки безпеки, ксенонові фари, 2-зонний клімат-контроль, активні підголівники, поліпшені амортизатори з подвійним демпфуванням, а також бардачок з охолодженням.

Згідно з останніми дослідженнями, проведеними авторитетним агентством JD Power and Associates (США) KІА Sportage посів перше місце в рейтингу надійності серед кросоверів в 2015 році.

У 2013 році Sportage став кросовером №1 в Україні за результатами конкурсу «Авторейтинг», в якому визначаються автомобільні переваги українців за підсумками року. Враховуючи неймовірну популярність автомобіля, вже в 2014-му році в Україні була презентована оновлена ​​модель.

КІА Sportage має цілу низку удосконалень. До оновленого дизайну екстер'єру моделі належать:  нова решітка радіатора і нові світлодіодні задні ліхтарі. Інтер'єр Sportage відрізняється широким використанням м'яких на дотик матеріалів і новою панеллю приладів Supervision.

В офіційній дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» також представлені комплектації mid + і top. В залежності від модифікації до наявних параметрів комплектацій належать:

• нова аудіосистема преміум-класу з 4,3-дюймовим сенсорним екраном і камерою заднього виду (top комплектація);

• система керування автомобілем KІА FlexSteer з трьома режимами (mid + і top комплектації);

• кермо з підігрівом (top комплектація);

• кнопка запуску двигуна (top комплектація).

У лінійці дизельних двигунів КІА Sportage FL також пропонується з агрегатом 2,0 л потужністю 184 к.с. Для шанувальників бензинових версій доступні авто з двигунами об'ємом 2,0 л, потужністю 154 к.с. з автоматичною трансмісією.

Ціна на КІА Sportage 1,7 Diesel, Base стартує від 476 700 * грн.

Ціна на КІА Sportage 1,7 Diesel, Limited Edition - 504 000 грн.

* Ціни станом на 19.05.2015 включно з ПДВ. Кількість автомобілів обмежена.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 53 автосалони.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com