25.05.2015

КІА Драйв Тур 2015: майже 500 тест-драйвів за один вікенд!

23-го та 24-го травня в столиці стартував КІА Драйв Тур 2015. Першим захід приймали київські дилерські підприємства: «Автоцентр на Харківському» та автоцентр на Борщагівці – ТОВ «Промавтотехсервіс».

Сьомий КІА Драйв тур розпочався. Незважаючи на спекотну погоду кияни залюбки тестували автомобілі КІА в двох автосалонах офіційної дилерської мережі «ФАЛЬКОН-АВТО». Всі охочі могли  посидіти за кермом та пройти тест-драйв таких авто, як новий Rio (седан та хетчбек), Rіо попереднього покоління, новий Sorento, Sportage, Soul, Carens та Optima.

В автоцентрі на Борщагівці – ТОВ «Промавтотехсервіс» модельний ряд КІА було розбавлено також і електричними велосипедами та сігвеями.

Особливий інтерес викликали у відвідувачів екскурсії на сервіс, які проводились під керівництвом провідних сервісних спеціалістів дилерських підприємств, та майстер класи з безпечного керування, які включали в себе лекційну та практичну частину.

Завершував обидва заходи супер-розіграш, в якому брали участь ті, хто протягом дня пройшов тест-драйв. Щасливчики вигравали моторні оливи ТОТАЛ від генерального партнера та  сертифікати від дилерів: на отримання технічного обслуговування автомобіля КІА, на придбання оригінальних аксесуарів КІА і, головний приз, - сертифікат на знижку на придбання автомобіля КІА.

Попереду нові міста!

Географія та дати проведення КІА Драйв Тур 2015:

30.05 – Вінниця, «Вінничина-Авто», вул. Ватутіна, 172

31.05 – Вінниця, «Автомир-Вінниця», Немирівське шосе, 94А

06.06 – Львів, «Галичина-Авто», вул. Городоцька, 282

07.06 – Львів, «Радар-Сервіс», вул. Стрийська, 14

13.06 – Луцьк, «Волинь-Авто», вул. Рівненька, 145

14.06 – Рівне, «Рівне-Авто», вул. Відинська 9а

20.06 – Київ, «Автоцентр на Столичному», Столичне шосе, 90

Також нагадуємо: на період КІА Драйв Тур 2015 в офіційній дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» діє спеціальна цінова пропозиція на автомобілі 2014 року виробництва*.

Зареєструватись на тест-драйв автомобілів КІА ви можете навіть не виходячи з дому! Заощаджуйте час і реєструйтесь на КІА Драйв тур в своєму місті за допомогою сторінки КІА на Facebook та на сайті kia.ua

Приходь і пройди свій тест-драйв разом із КІА! Умови та деталі розважальних розіграшів оголошуються дилерами на місці.

Генеральний партнер проекту – моторні оливи ТОТАЛ.

*Мається на увазі зниження ціни на автомобілі КІА Rio з 23.05.15 р. у порівнянні з цінами станом на переддень та Sorento 2014 р.в. з 12.05.15. у порівнянні з цінами станом на переддень.  Конкретний розмір зниження залежить від комплектації. Максимальне зниження становить: на КIA Rio - 19 740 грн, на КІА Sorento – 50 400 грн. Станом на 23.05.15 ціни на Rio 2014 р.в. – від 317 100 грн. Станом на 12.05.15 р. ціни на KIA Sorento 2014  р.в. – від 696 150 грн. Ціни та зниження ціни включно з ПДВ. Продавець має право без попереднього повідомлення внести зміни в умови акції, в т.ч., але не обмежуючись, змінити ціни. Акція діє з 12.05.15 по 30.06.15 в дилерській мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» (шукайте на – www.kia.ua). Кількість автомобілів обмежена.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 53 автосалони.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com