28.05.2015

Спокусливі ціни на автомобілі КІА!

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА в Україні, компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» розпочинає літо зі знижок: в офіційній дилерській мережі спеціальна акція, яка торкнулась автомобілів 2014 року виробництва*.

Модель КІА

390 600

367 500

23 100

Cerato Koup (1,6л 6АТ top)

644 700

623 700

585 900

37 800

Також в офіційній дилерській мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» діє спеціальна Акція на автомобілі КІА Sorento 2014 року**.

Модель КІА

Вартість до зниження ціни в грн з ПДВ

Вартість після зниження ціни в грн з ПДВ

Вигода до  (грн з ПДВ)

Sorento

від 746 550

від 696 150

50 400

Поспішайте до найближчого дилера КІА придбати автомобіль за унікальною ціною!

*Мається на увазі зниження ціни на автомобілі КІА Rio, cee’d 1.4D Base, Cerato Koup, Optima, Soul (окрім комплектації 1.6D Base) 2014 р.в. з 23.05.15р. у порівнянні з цінами станом на переддень. Конкретний розмір зниження залежить від комплектації. Максимальне зниження становить: на КIA Rio – 19 740 грн, KIA cee’d 1.4D Base – 23 100 грн, KIA Cerato Koup – 39 900 грн, KIA Optima FL – 21 000 грн, KIA Soul – 37 800 грн,. Станом на 23.05.15 ціни на Rio 2014 р.в. – від 317 100 грн, KIA cee’d 1.4D Base – 367 500 грн, KIA Cerato Koup – 604 800 грн, KIA Optima FL – 571 200 грн, KIA Soul – 375 900 грн. Ціни та зниження ціни включно з ПДВ. Продавець має право без попереднього повідомлення внести зміни в умови акції, в т.ч., але не обмежуючись, змінити ціни. Акція діє з 23.05.15 по 31.07.15 в дилерській мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» (шукайте на – www.kia.ua). Кількість автомобілів обмежена.

**Мається на увазі зниження ціни на автомобілі КІА Sorento 2014 р.в. з 12.05.15 р. у порівнянні з цінами станом на переддень. Конкретний розмір зниження залежить від комплектації. Максимальне зниження становить: на КІА Sorento – 50 400 грн. Станом на 12.05.15 ціни на KIA Sorento 2014  р.в. – від 696 150 грн. Ціни та зниження ціни включно з ПДВ. Продавець має право без попереднього повідомлення внести зміни в умови акції, в т.ч., але не обмежуючись, змінити ціни. Акція діє з 12.05.15 по 31.07.15 в дилерській мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» (шукайте на – www.kia.ua). Кількість автомобілів обмежена.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 50 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com