12.06.2015

Завдяки акційними цінами, ЗАЗ Sens знову - лідер українського авторинку.

ЗАЗ Sens у травні 2015 стає лідером продажів серед усіх нових легкових автомобілів в Україні.

Українські автомобілісти знову висловили свою думку, віддавши переваги народному улюбленцю ЗАЗ Sens. За даними профільної асоціації «Укравтопром» саме ця модель знову стала абсолютним лідером продажів в травні 2015 серед усіх нових легкових автомобілів з результатом 104 проданих авто.

«Успіх продажів моделі ЗАЗ Sens не випадковий. Цьому сприяла лояльна цінова політика, яку ми проводимо по відношенню до своїх клієнтів. У всій дилерській мережі «АвтоЗАЗ-сервіс» діють акційні ціни, з 15-тью відсотковою вигодою на моделі ЗАЗ 2014 випуску, знижки сягають 41 900 грн.*» - Коментує результати продажів Генеральний директор Філії« АвтоЗАЗ-сервіс» Андрій Залуцький.

ЗАЗ Sens - один з найдоступніших автомобілів у своєму класі. Сьогодні офіційний дистриб'ютор пропонує покупцеві рекордно знижену ціну на цю модель, в базовій комплектації вартість стартує від 124 950 грн. Найбільш оснащена комплектація ЗАЗ Sens у кузові седан з гідропідсилювачем керма, електрорегулятор фар, підігрівом зовнішніх дзеркал, центральним замком, а також, з такою актуальною в літню спеку опцією, як кондиціонер, доступна за ціною від 139 230 грн.. Знижка, з урахуванням максимальної вигоди для клієнтів на цю модель, становить 24 570 грн.

Вигідні цінові пропозиції актуальні у всій дилерській мережі «АвтоЗАЗ-сервіс» до 22 червня 2015 року. Виробник пропонує покупцеві гарантію європейського зразка у 3 роки, або 100 тис. км пробігу на кожен автомобіль. При цьому міжсервісний інтервал становить 15 тис. км, що дозволяє економити час та витрати автомобіліста на ТО.

* Наведено знижка на автомобіль ЗАЗ VIDA SA6970-22 2014 р. в. Співвідношення розміру знижки до попередньої ціни реалізації автомобіля ЗАЗ VIDA SA6970-22 становить 7,2% станом на 26.02.2015г. Знижка діє з 26 лютого по 15 березня 2015 в дилерській мережі філії "АвтоЗАЗ-сервіс" або до останнього акційного автомобіля .  Продавець має право змінювати комплектацію та ціну автомобіля без попереднього повідомлення покупця. Про хід акції та її продовження уточнюйте на сайті www.zaz.ua

Більш детальна інформація про моделі ЗАЗ  на сайті www.zaz.ua, а також за телефоном «гарячої» лінії: 0 800 500 233 (дзвінки зі стаціонарних телефонів України безкоштовні).

Відвідайте сторінки ЗАЗ у соціальних мережах:

www.facebook.com/autozaz.ua

www.vk.com/autozaz_ua

www.youtube.com/user/avtozazua

ДОВІДКА
Офіційний дистриб'ютор автомобілів ЗАЗ в Україні Філія «АвтоЗАЗ-сервіс». З 2002 року компанія «АвтоЗАЗ-сервіс» представляє продукцію Запорізького автомобілебудівного заводу. Модельна лінійка ЗАЗ представлена ​​автомобілямиЗАЗ VIDA, ЗАЗ Forza, ЗАЗ Lanos, ЗАЗ Sens, ЗАЗ LanosPick-up.

Сьогодні «АвтоЗАЗ-сервіс» – це розвинена мережа дилерських центрів по всій Україні; це повний комплекс послуг, починаючи з тест-драйву, продажу автомобілів, страхування, кредитування, і закінчуючи офіційним гарантійним і післягарантійним сервісним обслуговуванням; це забезпечення високопрофесійної підтримки власників автомобілів ЗАЗ у будь-якій точці України.