18.06.2015

КІА Драйв Тур 2015 – завершальний акорд в Києві!

20 червня 2015 року КІА Драйв Тур фінішує в Києві, в дилерському центрі «Автоцентр на Столичному» (Столичне шосе, 90).

Автомобільне свято від КІА готується до грандіозного фіналу: підкоривши Вінницю, Львів, Луцьк та Рівне, КІА Драйв Тур виходить на фінішну пряму у столиці.

Вже найближчої суботи на авто шанувальників Києва чекатиме насичена  програма. Новий Rio (седан та хетчбек), Rіо попереднього покоління, новий Sorento, Sportage, Soul, Carens та Optimaусі ці автомобілі можна буде протестувати та визначитись із фаворитами.

Більше того, спеціально з нагоди КІА Драйв Тур, на гостей чекатимуть спокусливі ціни на автомобілі КІА 2014 року виробництва*.

Також в програмі:

• спеціальні сервісні пропозиції для власників КІА (розширена діагностика автомобіля - перевірка ходової частини, електрообладнання та перевірка розвал-сходження)
  • конкурси від Хом’яків КІА
  • екскурсії на сервісний центр
  • можливість виграти цінні призи у фінальному супер-розіграші**

Для того, щоб отримати можливість виграти приз, варто лише пройти тест-драйв, заповнити анкету учасника та чекати на завітний розіграш.

Зареєструватись на тест-драйв автомобілів КІА ви можете навіть не виходячи з дому! Заощаджуйте час і реєструйтесь на КІА Драйв тур в своєму місті за допомогою сторінки КІА на Facebook та на сайті kia.ua.

Чекаємо на Вас 20 червня 2015 року в «Автоцентрі на Столичному»,  за адресою Столичне шосе, 90!

Слідкуйте за подробицями на сайті  http://www.kia.ua/. Приходь і пройди свій тест-драйв разом із КІА! Умови та деталі розважальних розіграшів оголошуються дилерами на місці.

Генеральний партнер проекту – моторні оливи ТОТАЛ.

* Мається на увазі зниження ціни на автомобілі КІА Rio, cee’d 1.4D Base, Cerato Koup, Optima, Soul (окрім комплектації 1.6D Base) 2014 р.в. з 23.05.15р. у порівнянні з цінами станом на переддень. Конкретний розмір зниження залежить від комплектації. Максимальне зниження становить: на КIA Rio – 19 740 грн, KIA cee’d 1.4D Base – 23 100 грн, KIA Cerato Koup – 39 900 грн, KIA Optima FL – 21 000 грн, KIA Soul – 37 800 грн,. Станом на 23.05.15 ціни на Rio 2014 р.в. – від 317 100 грн, KIA cee’d 1.4D Base – 367 500 грн, KIA Cerato Koup – 604 800 грн, KIA Optima FL – 571 200 грн, KIA Soul – 375 900 грн. Ціни та зниження ціни включно з ПДВ. Продавець має право без попереднього повідомлення внести зміни в умови акції, в т.ч., але не обмежуючись, змінити ціни. Акція діє з 23.05.15 по 30.06.15 в дилерській мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» (шукайте на – www.kia.ua). Кількість автомобілів обмежена.

** Розіграш відбудеться з 16.30 до 17.30 серед фізичних осіб, які пройдуть тест-драйви автомобілів КІА під час проведення КІА Драйв Тур у вищезазначені дати та у вищезазначених місцях. Кожен з переможців визначається шляхом випадкового вибору однієї анкети з поміж всіх належно заповнених та отриманих представниками зазначених дилерських підприємств з 11.00 до 16.00  анкет учасників тест-драйвів автомобілів КІА. Кількість цінних призів обмежена.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 50 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com