24.06.2015

КІА Драйв Тур 2015: більше двох тисяч тест-драйвів!

Автомобільне свято від бренду КІА завершило свою грандіозну ходу Україною: 5 міст, 9 дилерських підприємств, більше 2 000 тест-драйвів та незліченні приємні враження гостей заходу.

7-й традиційний КІА Драйв Тур добіг свого кінця. Цього року захід охопив: Вінницю, Львів, Рівне, Луцьк та Київ. 5 вікендів поспіль українські автолюбителі мали можливість тестувати найпопулярніші автомобілі з модельної лінійки КІА: новий Rio (седан та хетчбек), Rіо седан, новий Sorento, Sportage, Soul, Carens та Optima.

За  підсумками заходу, українці здійснили понад 2 000 тест-драйвів!

Також, турбуючись про культуру їзди українців, в рамках Драйв Туру гостям пропонували відвідати майстер класи з економного та безпечного керування та поставити питання на спеціальних екскурсіях по сервісних центрах дилерських підприємств КІА.

На завершення кожного заходу в кожному місті всі, хто тестували автомобілі, мали шанс виграти подарунки від Генерального партнера – моторних олив ТОТАЛ, а також сертифікати на проходження ТО автомобіля КІА, на аксесуари КІА та знижку на автомобіль.

Більше того, спеціально з нагоди КІА Драйв Тур, гості могли скористатись спокусливими цінами на автомобілі КІА 2014 року виробництва*. Акція триває до 30.06.2015 р.

* Мається на увазі зниження ціни на автомобілі КІА Rio, cee’d 1.4D Base, Cerato Koup, Optima, Soul (окрім комплектації 1.6D Base) 2014 р.в. з 23.05.15р. у порівнянні з цінами станом на переддень. Конкретний розмір зниження залежить від комплектації. Максимальне зниження становить: на КIA Rio – 19 740 грн, KIA cee’d 1.4D Base – 23 100 грн, KIA Cerato Koup – 39 900 грн, KIA Optima FL – 21 000 грн, KIA Soul – 37 800 грн,. Станом на 23.05.15 ціни на Rio 2014 р.в. – від 317 100 грн, KIA cee’d 1.4D Base – 367 500 грн, KIA Cerato Koup – 604 800 грн, KIA Optima FL – 571 200 грн, KIA Soul – 375 900 грн. Ціни та зниження ціни включно з ПДВ. Продавець має право без попереднього повідомлення внести зміни в умови акції, в т.ч., але не обмежуючись, змінити ціни. Акція діє з 23.05.15 по 30.06.15 в дилерській мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» (шукайте на – www.kia.ua). Кількість автомобілів обмежена.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 50 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com