26.06.2015

Почни вишневий сезон разом з Chery!

Збирай врожай CHERY!

Офіційний дистриб'ютор автомобілів Сhery в Україні, компанія «Сі Ей Автомотів», пропонує всім, хто ще тільки обирає автомобіль, починаючи з 16 червня скористатися новими, ще більш привабливими ціновими умовами на автомобілі Chery. Пропозиція діє на популярний сімейний седан С-класу - модель E5, і, без перебільшення, бестселер - компактний SUV - Chery Tiggo.

Завдяки зниженим цінам, які поширюються на обмежену кількість автомобілів Chery, тепер покупка автомобіля стає як ніколи вигідною.

Так, покупцям, які обирають перший автомобіль в сім'ю, і, в першу чергу, звертають увагу на доступність, при цьому бажають отримати просторий салон, сучасний інтер'єр і екстер'єр, можуть придивитися до седану Chery E5. Автомобіль пропонується в комплектації, в яку входять всі необхідні системи безпеки і комфорту, такі як ABS + EBD, подушки безпеки водія і пасажира, система кріплення ISO-FIX, електропакет і сигналізація. Ціна на Модель Е5 була переглянута в бік зменшення і тепер становить 190 470 грн.

CHERY E5

На даний момент це одне з найпривабливіших пропозицій в класі С.

Також нову ціну отримала і модель CheryTiggo, яка відмінно підійде тим, хто не розлучається зі своїм автомобілем навіть під час активного відпочинку.Мова йде про популярний серед українців компактний кросовер, що поєднує комфорт легкового автомобіля з позашляховими звичками - Chery Tiggo.

Модель, яка пропонує своєму власникові і його супутникам гідний рівень комфорту, завдяки рівню оснащеності, на даний момент має унікальну ціну на ринку нових автомобілів в даному класі. Зараз навряд чи можна знайти серед пропозицій новий кросовер, укомплектований ABS + EBD, подушками безпеки електроприводом дзеркал з підігрівом, повним електропакетом, кондиціонером, центральним замком, заднім парктроніком, і багатьма іншими опціями, що підвищують безпеку і комфорт, за ціною 255 150 грн.

CHERY TIGGO

Завдяки новій ціновій пропозиції автомобіль став доступнішим на 42 000 грн.

Не варто також забувати про додаткові переваги, при покупці автомобілів Chery, серед яких повноцінна гарантія на автомобілі Chery E5 і Chery Tiggo, яка складає 5 років, або 120 000 км пробігу, програма підтримки власників Chery - Chery Assistance і звичайно ж, найширша дилерська мережа і мережа сервісних станцій.

Подробиці про нові цінові пропозиції можна дізнатися відвідавши автосалон Chery, за адресою вказаною у розіділі контакти.

*  Наведена знижка на автомобіль Chery Tiggo New 1.8 Comfort 2014 р.в. до попередньої ціни реалізації автомобіля станом на 15.06.2015 р. Знижка діє в дилерській мережі філії ТОВ “Сі Ей Автомотів” з 16.06.2015 р. по 30.09.2015р. на обмежену кількість автомобілів. Продавець має право змінювати комплектацію та ціну автомобіля без попереднього повідомлення покупця.

** Знижка на автомобіль Chery E5 1.5 Comfort 2014 р.в. відносно реєстру рекомендованих роздрібних цін від 09.05.2015 р. Знижка діє в дилерській мережі ТОВ “Сі Ей Автомотів” з 16.06.2015 р. по 30.09.2015р. на обмежену кількість автомобілів. Продавець має право змінювати комплектацію та ціну автомобіля без попереднього повідомлення покупця.