02.07.2015

Сервіс-консультант КІА з України став найкращим у Східній Європі в світовому конкурсі професійної майстерності!

Кандидат від України, який брав участь у Всесвітньому Конкурсі Професійної майстерності консультантів сервісу КІА, опинився у Топ-5 переможців.

Україна вразила Сеул високим рівнем професіоналізму своїх сервісних працівників. У червні 2015 року, на традиційному Конкурсі Професійної майстерності консультантів сервісу КІА, який проходить в столиці Південної Кореї, представник з України, обійшов усіх конкурентів з країн Східної Європи та СНД і здобув грошовий приз.

Всесвітня першість професійної майстерності проводиться Корпорацією КІА Моторс кожні два роки, приймаючи до учасників переможців Національних конкурсів з усіх країн. Боротьба за звання найкращого в світі консультанта сервісу КІА вкрай запекла: переможці з різних країн мають довести корейським профі, що саме вони гідні такого високого звання.

Конкурсанти Всесвітнього Конкурсу професійної майстерності КІА в Сеулі складають іспит із трьох частин: письмовий тест, відео завдання та рольова гра.

За результатами першості, представник з України, консультант по роботі з клієнтами сервісу в м. Миколаєві, продемонстрував найкращі результати серед усіх конкурентів зі Східної Європи та країн СНД. Українець став переможцем в номінації «За видатні результати» (Performance Excellence), потрапив до Топ-5 найкращих працівників сервісу КІА у світі та здобув грошовий приз.

Нагороду наш представник отримав з рук почесних жюрі заходу: директора з сервісу KMC пана Стівена Юна та Віце Президента КМС пана Томаса О.

Довідка: Компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» приділяє особливу увагу підвищенню кваліфікації працівників дилерської мережі КІА в Україні. Окрім продукт-тренінгів для консультантів та керівників з продажу, консультанти з продажу автомобілів, сервісні консультанти, механіки та діагности проходять  дистанційне навчання на сайті компанії Корпорації KIA Motors та вдосконалюють свої навички на базі Навчального Центру підприємства, який успішно діє з 2009 року і є одним з найбільших серед автомобільних компаній в Україні.

Завдяки ж постійній роботі з покращення кваліфікації сервісного персоналу, торік компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» була нагороджена відзнакою Корпорації КІА Motors за відмінне навчання працівників. Дилерські підприємства КІА в Україні вразили міжнародну громадськість рівнем після продажного обслуговування автомобілів.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 50 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com