13.07.2015

Бренд KIA - лідер серед масових брендів в рейтингу якості JDPower 2015

Результат KIA в рейтингу IQS-2015 перевершив показник бренду 2014 року на 20 балів. За рахунок цього KIA вдалося піднятися на 4 позиції серед 33 автомобільних марок, що беруть участь у рейтингу. Серед масових автомобільних брендів KIA визнаний кращим.

Вражаючого покращення результатів KIA вдалося досягти завдяки двом бестселерам - Soul і Sorento. Тим часом Rio, Optima, Sportage, Cadenza і Sedona (Grand Carnival) - у своїх сегментах увійшли в трійки автомобілів з найкращими показниками.

КІА Soul отримав найвищу оцінку в Рейтингу якості США (Initial Quality Study), в категорії «Компактний багатофункціональний автомобіль», а KIA Sorento в категорії «Середньорозмірний SUV».

Згідно Рейтингу якості, обом моделям властивий найнижчий показник скарг на 100 автомобілів серед багатофункціональних автомобілів і середньорозмірних SUV. Дослідження базувалося на відгуках більш ніж 84 000 власників нових автомобілів, які оцінювали 244 моделі після 90 днів володіння ними. Опитування проходило в лютому - травні 2015 року.

«Результати дослідження JDPower 2015 підтверджують - KIA випускає автомобілі найвищого світового рівня. Особлива цінність рейтингу IQS в тому, що він складається на основі інформації, яку надають самі автовласники, - прокоментував досягнення Головний операційний директор і виконавчий віце-президент KIA Motors America Майкл Спраг (Michael Sprague), - Сходження марки KIA до світової вершині - одна з найбільших історій успіху в масштабах всієї автомобілебудівної галузі. І цей успіх заснований на старанній праці тисяч наших співробітників по всьому світу, а також нашої довгострокової стратегії, в пріоритеті якої - якість продукції».

За останні шість років на ринку США KIA Motors вдалося збільшити обсяги продажів більш ніж удвічі. Корейський бренд суттєво інвестував у виробництво та розвиток ринку, а також незмінно піднімався в щорічному рейтингу JDPower. У 2012 році міський компактний кросовер KIA Soul був названий найкращим у своєму класі, в 2013-му марка KIA вперше увійшла до числа 10 найкращих автомобільних брендів, а Soul і компактний кросовер Sportage стали найкращими у своїх сегментах. У 2014 році марка KIA перемістилася вже на шосте місце в рейтингу JDPower.

Один з бестселерів бренду КІА, новий Sorento був представлений в Україні в березні 2015 року. Зараз він пропонується з популярним для регіону турбодизелем двигуном об'ємом 2,2 л і потужністю 200 к.с. Вартість нового КІА Sorento стартує від 39 900 USD.

КІА Soul в Україні представлений з бензиновими і дизельними двигунами, об'ємом 1.6 л і потужністю 124 і 128 к.с. відповідно. Вартість КІА Soul стартує від 17 900 USD.

Тільки зараз на КІА Soul * і KIA Sorento ** 2014 виробництва, а також на низку інших автомобілів КІА 2014 виробництва, діє спеціальна Акція.

* Мається на увазі зниження ціни на автомобілі KIA Rio, cee'd 1.4D Base, Cerato Koup, Optima, Soul (крім комплектації 1.6D Base) 2014 р.в. з 23.05.15р. в порівнянні з цінами станом на переддень. Конкретний розмір зниження залежить від комплектації. Максимальне зниження становить: на КIA Rio - 19 740 грн, KIA cee'd 1.4D Base - 23 100 грн, KIA Cerato Koup - 39 900 грн, KIA Optima FL - 21 000 грн, KIA Soul - 37 800 грн,. Станом на 23.05.15 ціни на Rio 2014 р.в. - Від 317 100 грн, KIA cee'd 1.4D Base - 367 500 грн, KIA Cerato Koup - 604 800 грн, KIA Optima FL - 571 200 грн, KIA Soul - 375 900 грн. Ціни та зниження ціни включаючи ПДВ. Продавець має право без попереднього повідомлення внести зміни в умови акції, в т.ч., але не обмежуючись, змінити ціни. Акція діє з 23.05.15 по 31.07.15 в дилерській мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» (шукайте на - www.kia.ua). Кількість автомобілів обмежена.

** Мається на увазі зниження ціни на автомобілі KIA Sorento 2014 р.в. з 12.05.15. в порівнянні з цінами станом на переддень. Конкретний розмір зниження залежить від комплектації. Максимальне зниження становить: на КІА Sorento - 50 400 грн. Станом на 12.05.15 ціни на KIA Sorento 2014 р.в. - Від 696 150 грн. Ціни та зниження ціни включаючи ПДВ. Продавець має право без попереднього повідомлення внести зміни в умови акції, в т.ч., але не обмежуючись, змінити ціни. Акція діє з 12.05.15 по 31.07.15 в дилерській мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» (шукайте на - www.kia.ua). Кількість автомобілів обмежена.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 50 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com