15.07.2015

Chery запрошує всіх на тест-драйви!

Чері ТіггоОфіційний дистриб'ютор автомобілів Сhery в Україні, компанія «Сі Ей Автомотів», в розпал вишневого сезону запрошує всіх бажаючих провести тест-драйв найпопулярніших представників модельного ряду Chery і отримати приємні сюрпризи. При цьому, тим, хто захоче ближче познайомитися з бестселером бренду, компактним SUV Chery Tiggo або ж з популярним седаном Chery E5, не обов'язково йти в салони. Тепер, щоб зробити максимально зручним для клієнта процес вибору на користь однієї з моделей Chery, протягом трьох найближчих уїк-ендів в різних регіонах України біля найбільших торгово-розважальних центрів пройдуть «вишневі» тест-драйви.

Учасників «вишневого» тест-драйву, що захочуть «приміряти» Chery Tiggo або Chery E5, в місцях проведення чекатимуть брендовані майданчики, де консультанти проведуть реєстрацію і допоможуть заповнити анкету. Після проведення тест-драйву кожного чекатиме приємний літній сюрприз. Моделі Chery Tiggo і Chery E5 будуть чекати своїх майбутніх власників в 9 містах:

18 і 19 липня:

м. Київ, пр-т. Московський 34, ТРЦ «Блокбастер» (парковка перед ТРЦ);

м. Суми, вул. Харківська 2, ТЦ «Мануфактура» (парковка перед ТРЦ);

м. Черкаси, вул. Сумагітская 6, супермаркет «Фуршет».

25 і 26 липня:

м. Вінниця, Хмельницьке шосе, Центральний Парк ім. Горького;

м. Запоріжжя, вул. Запорізька 1 Б, гіпермаркет «Ашан»;

м. Харьків, вул. Героїв Праці 7, ТЦ «Караван».

01 і 02 серпня:

м. Львів, вул. Чорновола 93, ТЦ «Арсен»;

м. Одеса, Південна дорога 101 а, ТРК «Рів'єра»

м. Дніпропетровськ, вул. Нижньодніпровська 17, ТЦ «Караван».

Крім цього, нагадуємо, що зараз можна скористатися привабливими ціновими умовами на автомобілі Chery. Так, седан Chery E5 пропонується в комплектації, в яку входять всі необхідні системи безпеки і комфорту, такі як ABS + EBD, подушки безпеки водія і пасажира, система кріплення ISO-FIX, електропакет і сигналізація. При ціні в 190 470 грн. це одна з найпривабливіших пропозицій в класі С.

Компактний Chery Tiggo, укомплектований ABS + EBD, подушками безпеки електроприводом дзеркал з підігрівом, повним електропакетом, кондиціонером, центральним замком, заднім парктроніком, і багатьма іншими опціями, що підвищують безпеку і комфорт, на даний момент має унікальну ціну на ринку нових автомобілів в даному класі. Вартість нового кросовера зараз складає 255 150 грн.

Подробиці про моделі Chery можна дізнатися, відвідавши найближчого дилера Chery у Вашому регіоні або ж стати учасником тест-драйву, попередньо ознайомившись з автомобілем зайшовши на сайт www.chery.ua

* Ціни вказані станом на 16.06.15 р згідно чинного реєстру цін. Кількість автомобілів з ​​акційною ціною обмежена.

ДОВІДКА.

ТОВ «Сі Ей Автомотів» є офіційним дистриб'ютором автомобілів CHERY в Україні. Компанія працює на ринку України з 2006 року. На сьогоднішній день в структуру «Сі Ей Автомотів» входить 33 авторизованих точки продажів і 37 сервісних станцій, які розташовані на всій території України. Компанія Chery втілює в життя дух «наполегливої праці та ініціативи», поставивши перед собою мету - виробляти надійні, економічні і екологічні автомобілі.