07.08.2015

Бренд КІА в Україні оголошує конкурс «Miss KIA Picanto»!

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА в Україні, компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», разом із он-лайн журналом L’Officiel оголошує про старт унікального спецпроекту: Miss KIA Picanto.

Суть конкурсу дуже проста: всі охочі дівчата, незалежно від того, чи є вони власницями найменшого авто в модельній лінійці КІА чи ні, мають сфотографуватись поруч із Піканто та викласти це фото разом із історією «Я та Picanto» на сторінці конкурсу http://misspicanto.kia.ua/

Спеціально для тих, хто не має Picanto, дилери офіційної дилерської мережі КІА розробили яскраві фотозони просто в своїх автосалонах.

Конкурс триває із 07.08.15 по 20.09.15. За його результатами почесне журі у складі представників бренду КІА та он-лайн журналу LOfficiel обере переможницю, яка отримає у подарунок фотосесію від LOfficiel та публікацію 4 фотографій разом із історією на сторінках цього он-лан видання.

Як виглядатиме фотосесія переможниці можна подивитись вже зараз, адже в рамках проекту «Miss KIA Picanto» на сторінках L’Officiel вже розпочались спецвипуски «Щоденники автомобілістки»: молоді, красиві та успішні українки розповідають про свій тест-драйв КІА Picanto та відкривають завісу над жіночими секретами активного способу життя.

Наступною можеш стати саме ти! Бери участь у конкурсі: сфотографуйся, напиши історію, чому саме Picanto, завантаж все на сторінку конкурсу і чекай на рішення журі 30.09.2015р.!

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 50 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com