15.10.2015

Осінній сервіс Тойота! Спеціальні пропозиції

Офіційний сервісний центр Тойота Центр Київ «Автосаміт на Столичному» підготував для своїх Клієнтів спеціальні осінні пропозиції з 12 жовтня по 30 листопада 2015 року.

Літо закінчилося, але той, хто вважає, що осінь - пора зневіри і смутку, просто ніколи не сидів за кермом Toyota. Разом з улюбленим автомобілем так приємно порадіти теплим і сонячним дням, прїхатися за місто і послухати, як шарудить під колесами листя... Дозвольте собі гарний настрій цієї осені!

«Автосаміт на Столичному» пропонує пройти Осінній сервіс Тойота і підготувати свій автомобіль до раптових змін погоди. І тоді ні дощ, ні вітер, ні ранні заморозки не зможуть перешкодити Вашим планам. Восени погода може спонтанно змінитися, але це не привід втрачати гарний настрій!

Зробіть шиномонтаж за спеціальною пропозицією

Перелік робіт,

Вартість звичайна, грн.

Спеціальна пропозиція, грн.

Шиномонтаж та балансування 4-х коліс* (Легкові)

302,40

222,60

Шиномонтаж та балансування 4-х коліс* (Позашляховики)

388,80

270,30

*без урахування вартості витратних матеріалів для балансування

Зробіть перевірки та регулювання розвалу-сходження коліс

Перелік робіт,

Вартість звичайна, грн.

Спеціальна пропозиція, грн.

Перевірка та регулювання розвалу-сходження коліс

372,06

286,20

Придбайте за спеціальною ціною щітки/резинки склоочисника та акумуляторні батареї

За умови замовлення одночасно з шиномонтажем або перевіркою розвалу/сходження робіт з Технічного обслуговування чи ремонту, надається знижка на послуги 25%** та знижка на запчастини згідно програми лояльності CarMan&CarWoman. Термін дії знижки на послуги 30 діб, з дати замовлення робіт за Осінньою пропозицією.

Дізнатися більше про спеціальні пропозиції, а також погодити дату та час відвідання Вами сервісу можна за телефоном: 0 (44) 201 30 30, 095 281 30 30 (МТС), 098 307 30 30 (Київстар)

За додатковою інформацією з питань придбання та обслуговування автомобілів Toyota завертайтеся за телефоном «гарячої лінії» 044 201 30 30 або безпосередньо до консультантів з продажу та сервісу автомобілей.

Сторінка «Автосаміт на Столичному» у Facebook –www.facebook.com/toyota.kiev

В Тойота Центр Київ «Автосаміт на Столичному» завжди до Ваших послуг:

• Висококваліфіковані фахівці в області обслуговування Toyota;
  • Широкий асортимент оригінальних запасних частин і аксесуарів;
  • Гарантія на запасні частини і роботи;
  • Тест-драйв автомобілів Toyota, в тому числі тест-драйв позашляховиків на спеціально обладнаній трасі «Off-road 4x4»;
  • Зона відпочинку, де Вам запропонують чай / каву;
  • Wi-Fi доступ до інтернету і персональні комп'ютери дозволять приділити час роботі або дозвіллю;
  • Дитячий куточок для Вашого малюка.

Toyota – більше, ніж автомобіль!

Автосаміт на Столичному - більше, ніж дилер!

Ми в соціальних мережах

*Спеціальна пропозиція діє для фізичних осіб - власників автомобілів Toyota з 12.10.2015 по 31.11.2015 р. в ТОВ «Автосаміт на Столичному», м. Київ, Столичне шосе, 90, тел.: 0442013030. **Знижка 25% не поширюються на послуги з Відновлювального ремонту та встановлення Додаткового обладнання. Розмір знижки вказаний у співвідношенні до попередньої ціни реалізації товару/послуг/робіт, що діяла на 11.10.2015 р.
***Знижки не сумується зі знижками по іншим акціям та програмам лояльності.