04.11.2015

Ціни на моделі Chery провокують ажіотаж серед клієнтів!

Chery Ажиотаж

Компанія «Сі Ей Автомотів», що входить до складу Корпорації УкрАВТО і є офіційним дистриб'ютором автомобілів Chery в Україні, заявляє про ажіотаж серед потенційних клієнтів. Причиною підвищеної уваги до моделей Chery Tiggo і Chery E-5 стала акційна ціна на ці моделі, які користуються популярністю в українців.

З середини жовтня в дилерських центрах бренду Chery, а також у торговельно-розважальних центрах найбільших міст України з'явилися яскраві фігури, які покликані привертати увагу клієнтів, які вибирають новий автомобіль.

Chery Ажиотаж

При цьому, фігури «гостей» дилерських центрів по всій Україні відображають аудиторію моделей Chery - це і молоді подружжя, які вибирають перший автомобіль, це і чоловіки і жінки, хто ведуть активний спосіб життя, сім'ї з дітьми, а також всі, хто не уявляє життя без автомобіля.

Chery Ажиотаж

Зараз, з урахуванням більш ніж лояльної цінової політики, в шоу-румах бренду дійсно людно, так як стати власником нового, добре оснащеного седана Chery E5 можна всього за 190 470 грн . Якщо ж потрібен кросовер з хорошим кліренсом, і високим рівнем комфорту, варто придивитися до Chery Tiggo, ціна на який починається від 255 150 грн.

«Вирішивши так нестандартно оформити наші салони і деякі торговельно-розважальні центри по Україні, ми хотіли тим самим ще раз підкреслити популярність цих моделей серед наших клієнтів. Дійсно, погодьтеся, що такі, без перебільшення, бестселери як седан Chery E5 і компактний кросовер Chery Tiggo на даний момент одні з кращих пропозицій в співвідношенні «ціна-якість». І найкращим підтвердженням цього можна вважати кількість цих автомобілів на наших дорогах», зазначив Генеральний директор дистриб'юторської компанії, Олександр Погорілий.

Залежно від способу життя і вимог, клієнт може вибирати: або модель Chery E-5 - добре укомплектований седан компактного класу, за ціною, що практично не має конкурентів на ринку нових автомобілів. Автомобіль в рівній мірі підійде як для невеликої сім'ї, так і для клієнтів, що вибирають автомобіль тільки для себе. Або ж можна зупинити вибір на моделі Chery Tiggo, яка дозволяє впевненіше почувати себе на наших, м'яко кажучи, неідеальних дорогах, а вилазка за межі асфальту з кліренсом більше 200 мм. дозволить заїхати, без загрози загрузнуть, далі за багатьох «паркетників». Чи варто говорити, що ціни в 255 150 грн. на новий кросовер в хорошій комплектації на ринку нових автомобілів в Україні просто немає.

Варто нагадати, що дія спеціальних цін, які дійсно можна назвати ажіотажними, обмежена в часі, а кількість автомобілів так само не нескінченна. Щоб особисто переконатися в привабливості пропозиції, познайомитися ближче з автомобілем і при бажанні пройти тест-драйв, досить звернутися до найближчого дилера Chery.

.

Не ватро також забувати про доддаткові переваги при купівлі автомобілей CHERY, серед яких:

Chery WARRANTY Chery ASSISTANCE 0
гарантія 5 років або 120 000 км пробігу програма підтримки власників CHERY широка дилерська мережа и мережа cервісних станцій

Про нові цінові пропозиції можна дізнатися подробиці у найближчого дилера CHERY>>>

*Наведена знижка на автомобіль Chery Tiggo New 1.8 Comfort 2014 р.в. до попередньої ціни реалізації автомобіля станом на 15.06.2015 р. Знижка на автомобіль Chery E5 1.5 Comfort 2014 р.в. відносно реєстру рекомендованих роздрібних цін від 09.05.2015 р. становить 43050 грн. Знижки діють в дилерській мережі ТОВ “Сі Ей Автомотів” з 16.06.2015 р. по 30.11.2015 р. Кількість автомобілів обмежена. Продавець має право змінювати комплектацію та ціну автомобіля без попереднього повідомлення покупця. Детальну інформацію отримуйте у салонах офіційних дилерів CHERY