27.10.2015

Kia потрапив до категорії найбільш надійних брендів авторитетного рейтингу Consumer Reports!

Кіа посів шосту сходинку серед 28 глобальних автомобільних брендів одного з найбільш авторитетних рейтингів журналу Consumer Reports (США) – 2015 Annual Auto Reliability Survey, випередивши цілу низку відомих преміальних марок.

За результатами цьогорічного рейтингу, бренд Кіа піднявся одразу на чотири сходинки в загальному заліку та потрапив до категорії “найбільш надійні бренди”. Також серед 170 моделей рейтингу були визначені найбільш надійні автомобілі в окремих категоріях. Kia Sportage, Kia Sorento та Kia Cadenza стали переможцями в своїх групах.

0

Журнал Consumer Reports — щомісячне видання некомерційної організації Consumers Union (Спілка споживачів). Він заснований в 1936 році і публікує огляди та порівняльні тести товарів та послуг, що ґрунтуються на відгуках користувачів та результатах тестів, проведених у 50 лабораторіях та дослідницьких центрах видання.

0

Рейтинг надійності автомобілів оцінює, наскільки високими є шанси, що власник певного бренду матиме проблеми зі своїм авто та буде вимушений звертатись на станції технічного обслуговування для усунення несправностей. Для цього проводиться опитування 740 тисяч автовласників (читачі журналу та користувачі його сайту) на предмет наявності серйозних проблем з їх автомобілем протягом останніх 12 місяців.

Більш детальну інформацію щодо рейтингу можна переглянути за посиланням.