09.11.2015

Сила нових можливостей із ZAZ FORZA!!!

zaz forza 2015 до -31 310 грн

Офіційний дистриб'ютор автомобілів ЗАЗ повідомляє про нові ще більш вигідні ціни, на популярну в українців модель ZAZ Forza. Тепер, згідно з новими прайсами автомобіль, який доступний у двох типах кузовів, залежно від комплектації і типу кузова, став доступніше на понад 30 000 грн.

Зараз, з урахуванням акційних цін, седан ZAZ Forza в комплектації Standard + доступний за ціною від 195 500 грн. Автомобіль комплектується економічним двигуном об'ємом 1,5 літрів потужністю 109 к.с., а в списку базових опцій крім усього іншого кондиціонер, сигналізація, імобілайзер, центральний замок і передні і задні електросклопідіймачі. Нова ціна дозволяє заощадити покупцеві автомобіля 29 900 грн. Також хорошу можливість зберегти для сімейного бюджету 31 310 грн. надає ZAZ Forza в комплектації Comfort. Незалежно від того, який кузов вибере клієнт - седан або хетчбек, вартість нового автомобіля буде дорівнює 204 900 грн. Більш висока комплектація Comfort в порівнянні зі Standard + включає ABS + EBD, підігрів передніх сидінь, аудіосистему з USB mp3 і 4 динаміка. Варто відзначити, що вигідна ціна діє на автомобілі ZAZ Forza випущені в 2015 році.

zaz_forza2015_vygoda_01Спеціальні умови дозволяють заощадити при купівлі автомобіля ЗАЗ до 31 310 грн від регулярної ціни:

Рівень комплектаціі

тип кузова

Об’єм двигуна/

Тип КПП

Базовая ціна,

Акційна ціна,

Вигода,

Standard+, седан

1,5 MT5

Comfort, седан

1,5 MT5

Comfort, хетчбек

1,5 МТ5

Гарантія ЗАЗ

Додатковою перевагою автомобілів ZAZ, крім надійності та доступності - сервісна гарантія в 3 роки, або 100 тис. км пробігу.

При цьому міжсервісний інтервал становить 15 тис. км, що відповідає європейським стандартам гарантійної політики обслуговування автомобілів.

Нагадаємо, що в 2014 році всі автомобілі модельного ряду ЗАЗ сертифіковані згідно екологічному стандарту Євро-4.

* Ціни наведено станом на 02.11.2015. * Акційна ціна діє в дилерській мережі ZAZ станом на 02.11.2015. Знижка діє в дилерській мережі  ТОВ “Сі Ей Автомотів” з 02.11.2015г. по 30.11.2015г. Кількість акційних автомобілів обмежена. Продавець має право змінювати комплектації і ціни автомобілів без попереднього повідомлення покупця. Детальну інформацію отримуйте у салонах офіційних дилерів ZAZ.