18.11.2015

«ФАЛЬКОН-АВТО» оприлюднює подробиці щодо нового Kia Sportage

На українському ринку автомобіль буде доступний в 12 кольорах кузова з вісьмома варіантами виконання салону. Вже у базовій комплектації новий Sportage матиме шість подушок безпеки, круїз-контроль, системи ESP+ABS+HAC+TSA, світлодіодні денні ходові вогні та інші корисні функції.

0

Офіційний дистриб’ютор автомобілів Кia – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» (входить до складу Корпорації УкрАВТО) – оголошує подробиці нового Kia Sportage, продажі якого розпочнуться в Україні найближчим часом.

Новий автомобіль є одним з найбільш досконалих компактних кросоверів світу. Четверте покоління моделі отримало сучасний дизайн, більш просторий інтер'єр та велику кількість різноманітних вдосконалень, які дозволять новому Kia Sportage запропонувати набір характеристик, що раніше були доступні лише в автомобілях більш високого класу.

0

Офіційний дебют нового Kia Sportage відбувся на франкфуртському автосалоні у середині вересня.  Кросовер став довшим на 40 мм, його колісна база зросла на 30 мм, а місткість багажника збільшилась з 465 до 503 літрів. Автомобіль отримав надзвичайно міцний кузов (використання високоміцних видів сталі зросло з 18 до 51%), низку сучасних засобів активної та пасивної безпеки, покращену оглядовість та суттєво зменшені рівень шумів та вібрацій, що стануть запорукою  комфорту та безпеки водія і пасажирів.

Салон автомобіля відзначається новим прогресивним дизайном та високоякісними матеріалами оздоблення. Простір для передніх пасажирів зріс по висоті на 5 мм (до 997 мм), для задніх — на 16 мм (до 993 мм), а максимальна довжина простору для ніг збільшилась на 19 мм (до 1129 мм) для передніх пасажирів та на 7 мм (до 970 мм) для задніх. Додатковий комфорт також забезпечить збільшений на 49 мм розмір центрального підлокітника, що тепер є одним з найбільших в класі, та можливість регулювання спинки задніх сидінь.

0

В Україні новий Sportage буде доступний в 12 кольорах кузова (5 з яких є абсолютно новими — Sparkling Silver, Canyon Silver, Bronz Metal, Alchemy Green та Infra Red) з вісьмома варіантами виконання салону. Набір силових агрегатів включатиме два дизельних двигуни об'ємом 1,7 л та 2,0 л, та два бензинових мотори об'ємом 1,6 л та 2,0 л.

Вже в базовій комплектації автомобіль матиме 6 подушок безпеки; системи ESP (курсова стійкість), ABS (антиблокувальна система), HAC (допомога при русі під гору), TSA (стабілізація руху з причепом); круїз-контроль; підігрів керма, передніх та задніх сидінь, зони склоочисників; світлодіодні денні ходові вогні; Bluetooth; бічні дзеркала з електроприводом; 16-дюймові легкосплавні диски; аудіосистему з шістьма динаміками і можливістю керування на кермі тощо.

0

Ніна Васадзе, генеральний директор ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО»: “Kia Sportage є одним з лідерів у сегменті компактних кросове рів в Україні. Його популярність пояснюється високою якістю, надійністю, економічністю, яскравим дизайном та розумною ціною. Ми впевнені, що інновації, втілені в новому поколінні Kia Sportage, привернуть увагу покупців та дозволять нам ще більше зміцнити позиції бренду Кia на вітчизняному ринку.”

Автомобіль Kia Sportage вироблятимуть на заводі корпорації Kia Motors в місті Жиліна (Словаччина).