01.12.2015

Opel Corsa з останнім поколінням IntelliLink доступний до замовлення у мережі УкрАВТО

- Вражаючі можливості, доступна ціна: опціонний IntelliLink з можливістю інтеграції смартфона;

- Відмінний огляд: IntelliLink з тачскріном і меню аналогічними iPhone або Android

- Можливість вибору програми-навігатора: Apple Maps, Google Maps або TomTom

Рюссельсхайм. Видатна комунікабельність і розважальні можливості з ультрасучасною системою IntelliLink - тепер Opel представляє системи, відомі по Insignia і нова Astra в сегменті компактних автомобілів. Тепер бестселер Corsa доступний з останнім поколінням інформаційно-розважальної системи IntelliLink, яка тільки недавно, кілька тижнів тому, дебютувала в новій Astra. Версія R4.0 системи IntelliLink дозволяє ідеально і легко інтегрувати функціональність смартфона через Android Auto або Apple CarPlay. Вона сумісна з пристроями, що мають програмну оболонку Android 5.0 Lollipop і вище і Apple iOS 7.1 (починаючи iPhone 5). Більше того, численні додаткові сервіси зроблять керування автомобілем більш розслабленим. Скоро Opel запропонує також і додаткове рішення для навігації разом з Apple Maps і Google Maps у форматі портативного і такого що інтегрується навігаційного пристрою TomTom GO 40.

"Ми пропонуємо не тільки водіям середньорозмірних і компактних автомобілів можливість насолоджуватися ультрасучасної комунікацією та інформаційно-розважальними технологіями. Ми зробимо їх доступними для всього нашого модельного ряду за дуже привабливими цінами," сказав Петер Крістіан Кюсперт (Peter Christian Küspert), віце-президент з продажу і післяпродажного обслуговування Opel Group. "Нова версія R4.0 системи IntelliLink, з можливістю інтеграції смартфона, доступна для Corsa, кращий приклад."

OPEL CORSA E яскраво-жовтий

Індивідуальний, швидкий, легкий у використанні: R4.0 IntelliLink з можливістю інтеграції смартфона

Версія R4.0 системи IntelliLink забезпечила не тільки наявність звичайного семидюймового тачскрін монітора, USB і Bluetooth® інтерфейсу для відтворення аудіофайлів і перегляду фотографій, відео і фільмів, а також здійснення дзвінків через модуль «вільні руки» - останнє покоління інформаційно-розважальної системи, доступне тепер в Corsa, також сумісно з Apple CarPlay і Android Auto. Система інтегрує персональні додатки кожного пасажира Corsa в автомобіль. Інформаційно-розважальна технологія Opel миттєво розпізнає операційні системи, коли смартфони з оболонкою iPhone або Android підключаються до версії R4.0 системи IntelliLink через USB. Як тільки зв'язок встановлено, інтерфейс смартфона адаптується до семидюймовий тачскрін монітору і відображає екран смартфона. Одночасно, це забезпечує зарядку для смартфона.

Кожна надбудова системи смартфона, якою користувач користується найчастіше, завжди буде під рукою. Apple CarPlay враховує опції iPhone, до яких Ви бажаєте мати доступ під час їзди і розміщує їх на дисплей автомобіля інтелектуальним і простим способом. Це дозволяє водієві здійснювати дзвінки, відправляти та отримувати повідомлення, слухати музику вибираючи треки, що відображаються на моніторі або за допомогою голосу через Siri. Повний список цих додатків можна знайти на apple.com/ios/carplay. Android Auto будується навколо Google Maps, Google Now і можливості голосового спілкування з Google, також як і розвиваються екосистем аудіо і створення повідомлень, а повний список підтримуваних додатків доступний на android.com/auto.

OPEL CORSA IntelliLink Android AUTO

Великою перевагою використання навігаційних додатків Google Maps або Apple Maps є те, що водій завжди має в розпорядженні останні версії карт, а оновлення здійснюється відповідним провайдером і завантажуються в телефон. Більш того, системи в смартфонах відображають дорожні умови в режимі реального часу з можливими точками інтересу - включаючи повні адреси, час роботи і відстань. Збільшити розміри карти в Android Auto так само просто як і в смартфоні - досить доторкнутися до екрана і масштаб зміниться згідно рухам пальців. Ще одна перевага системи, коли приходять текстові повідомлення від служб типу WhatsApp або Skype, вони спливають на екрані IntelliLink (без тексту) і читаються вголос системою.

Opel також пропонує додаткову навігаційну опцію у портативній системі TomTom GO 40, що доступна у дилерів.

TomTom GO 40

Кольоровий тачскрін діагоналлю 4.3 дюйма може бути безпечно змонтований на панель приладів через утримуючий пристрій FlexDock®. Поки пристрій використовується, він заряджається, оскільки девайс інтегрований в автомобіль. Система TomTom поставляється з картами 45 європейських країн, можливістю відображати об'єкти в 3D і точками інтересу. Більше того, система відображає дорожню ситуацію в режимі реального часу, якщо підключений смартфон. Таким чином, це може бути привабливою альтернативою для компаній і корпоративних автомобілів.

Щоб познайомитися з модельним рядом Opel або ж здійснити замовлення нового Opel Corsa оснащеного системами IntelliLink і будь-якими іншими опціями в залежності від потреб, запрошуємо відвідати офіційних дилерів Opel компанії «Дженерал Авто Груп», що входить до складу Корпорації УкрАВТО. Крім того, щоб ознайомитися з актуальними ціновими пропозиціями, запрошуємо відвідати сайт і вибрати відповідну модель, сконфігурованої саме під вимоги конкретного клієнта.