07.12.2015

Новорічні пропозиції від Chevrolet!

Новорічна пропозиція ШЕВРОЛЕВже стало доброю традицією, коли з початку грудня клієнти, які вибирають новий автомобіль, отримують подарунки. При цьому, як показують результати опитувань, кращим вважається подарунок, що дозволяє заощадити. Саме тому, в офіційній дилерській мережі Chevrolet по всій території України з початком останнього місяця поточного року продовжують діяти особливі цінові умови на весь модельний ряд автовиробника, з «метеликом» на радіаторних гратах.

Так, згідно з новорічною пропозицією, для покупців автомобілів Chevrolet встановлюється акційний розрахунковий курс долара по відношенню до гривні. Це, у свою чергу, дозволяє відчутно заощадити при покупці моделі, яку вподобав клієнт.

CHEVROLET AVEO

Приміром, якщо вибір зупинився на представнику модельного ряду, який є типовим «жителем» мегаполісів і великих міст, то скориставшись курсом 18,9 можна заощадити більше 110 000 грн.* при покупці Chevrolet AVEO. На даний момент клієнт може вибирати з двох кузовів, двох трансмісій і трьох варіантів комплектацій, а ціна на цю модель починається від 285 600 грн.

Спеціальний розрахунковий курс діє і на компактний седан Chevrolet Cruze, що користується стабільною популярністю і попитом серед наших громадян. Саме завдяки традиційній любові до автомобілів у форм-факторі седан, місткому багажнику і просторому салону ця модель регулярно в трійці за сумарними продажами бренду.

Також для тих, хто віддає перевагу хетчбекам, доступний Cruze і в п'ятидверному кузові. Вибравши Chevrolet Cruze, завдяки курсу в 18,9 клієнт може зберегти для сімейного бюджету за існуючим комерційним курсом* до понад 130 000 грн., а ціна на цю модель починається від 336 000 грн. Залежно від вподобань, можна вибрати один з двох двигунів, автоматичну або механічну трансмісію і одну з трьох рівнів комплектації.

CHEVROLET CRUZE

Крім цього, новорічна пропозиція поширюється на моделі Chevrolet сімейства SUV. Обидва представники модельного ряду, компактний Chevrolet Tracker і середньорозмірний Chevrolet Captiva зможуть в рівній мірі подарувати як відчуття свободи, при з'їзді з доріг загального користування, так і зберегти для свого власника значну суму коштів при покупці.

Спеціальний розрахунковий курс забезпечує можливу економію понад 160 000 грн.* тим, хто вибрав Chevrolet Tracker. Ціна на компактний SUV, що поєднує хорошу геометричну прохідність з комфортним і практичним салоном, Chevrolet TRACKER, стартуєвід 367 500 грн.

CHEVROLET TRACKER

Більш як 215 000 грн.* для тих, хто зупинив свій вибір на Chevrolet Captiva, є можлива вигода у порівнянні цін за розрахунковим курсом CHEVROLET 18.9 та орієнтовним комерційним курсом у 25 грн за 1 долар США.

Проаналізувавши ціну на ці моделі і результати продажів в розрізі модельного ряду стає очевидним, що за співвідношенням «ціна-якість-кількість автомобіля» це, можливо, одна з кращих пропозицій на даний момент на ринку нових автомобілів в Україні. Ціна на Chevrolet Captiva зараз починається від 564 900 грн.

CHEVROLET CAPTIVA

Незалежно від моделі, клієнт отримає гарантовану перевагу, в порівнянні з автомобілями, що не належать до сімейства SUV, з настанням справжньої зими :)

Для клієнтів, яким потрібен просторий сімейний універсал, з комфортним, продуманим до дрібниць салоном, енергоємною підвіскою і широкими можливостями розміщення багажу, модель Chevrolet Orlando може стати кращим варіантом.

CHEVROLET ORLANDO З урахуванням акційного розрахункового курсу в 18,9 за долар, цей «сім'янин» подбає і про бюджет, не дозволивши витратити зайвих грошей. Посудіть самі, якщо порівняти комерційний курс долара і розрахунковий, і при наявності заощаджень саме у валюті, купуючи Chevrolet Orlandoможна на кожному доларі заощадити близько 6 гривень, що в кінцевому рахунку дає близько 170 000 грн. Зараз Chevrolet Orlando доступний за ціною від 443 100 грн. і дозволяє вибрати трьох варіантів двигунів, двох варіантів трансмісій і трьох варіантів комплектацій.

Щоб особисто переконатися у всіх перевагах новорічної пропозиції, а також в якісних характеристиках автомобілів запрошуємо зайти до автосалону CHEVROLET.

*Акція діє з 04.09.2015р. по 15.01.2016р. на моделі CHEVROLET 2014 року випуску в дилерській мережі ТОВ «Дженерал Авто Груп». Знижки до 7,89% *Внутрішній курс долару США, який використовується Продавцем лише для розрахунку акційних роздрібних цін в гривнях. Ціни наведено станом на 16.11.2015 року. Ціна включає ПДВ. Продавець залишає за собою право вносити зміни в комплектації та ціни автомобілів без попереднього повідомлення. Актуальні ціни уточнюйте у салонах офіційних дилерів CHEVROLET. Кількість автомобілів обмежена. *Під вигодою мається на увазі різниця між акційною вартістю за розрахунковим курсом 18,9 грн /1 дол. США та вартістю у перерахунку за орієнтовним комерційним курсом 25,0 грн/1 дол. США