08.12.2015

Opel в листопаді подолав рубіж в 1'000'000 проданих автомобілів

Рюссельсхайм. Зростаючий тренд для Opel триває - автовиробник з Рюссельсхайма зафіксував значне зростання в Європі в листопаді і успішно подолав позначку в 1 000 000 проданих автомобілів. Завдяки цьому Opel і британська сестра бренду Vauxhall зараз на шляху поліпшення результатів продажів і ринкової частки в 2015 році, що стане третім поспіль успішним роком.

За період з січня по листопад поточного року реєстрації нових автомобілів Opel і Vauxhall в Європі виросли більш ніж на 38 000 одиниць, що за попередніми даними вже перевищує 1 000 000 автомобілів. У листопаді один тільки Opel зафіксував зростання на рівні близько 9 800 автомобілів, а доля ринку виросла на більш ніж 0.5% до 5.89%. Всього ж за період з січня по листопад, ринкова доля зросла до 5.81%.

Opel Astra K - Гарантія успіху

Гарантія успіху: Навіть представлений лише на декількох європейських ринках у листопаді Opel вже отримав замовлення на 65000 автомобілів Opel Astra нового покоління

Opel вдалося збільшити обсяги своїх продажів на більш ніж 19 Європейських ринках, включаючи Німеччину, Об'єднане Королівство, Італію, Іспанію, Францію, Польщу і Данію протягом року.

Абсолютно новий Opel Astra був одним із стовпів успіху, незважаючи на те, що він був представлений більшості Європейських ринків лише в листопаді. Станом на зараз вже отримано понад 65 000 замовлень на кращий Opel, який коли-небудь випускався.

Розвиток напрямку бізнесу легкої комерційної техніки також дуже радує. З січня по листопад напрямок легкої комерційної техніки продемонстрував зростання на більш ніж 25% в порівнянні з минулим роком. І це тоді, як Європейський ринок зріс менш ніж на 10%.

OPEL LCV - це 25% в об'ємі продажів бренду

"Ми на вірному шляху, і збільшення кількості наших моделей приносить плоди. Такі моделі як Mokka і ADAM зараз ключові", сказав Петер Крістіан Кюсперт (Peter Christian Küspert), віце-президент з продажу і післяпродажного обслуговування Opel Group. "У наступному році ми запустимо Astra Sports Tourer і деякі інші нові продукти."

Opel буде систематично продовжувати розвивати модельний ряд, який стане найширшим за всю історію компанії. З 2016 по 2020 рік автовиробник з Рюссельсхайма представить ринку 29 нових моделей.

Що ж стосується України, то для того щоб стати одним з перших, хто буде в курсі останніх новин бренду, а також серед перших, хто замовляє новинку бренду Opel Astra, запрошуємо відвідати офіційних дилерів Opel компанії «Дженерал Авто Груп», що входять до складу Корпорації УкрАВТО.