08.12.2015

До кінця новорічних свят модель ZAZ Forza за акційними цінами!

ZAZ FORZA. Завітай. Обирай. Придбай.

Офіційний дистриб'ютор автомобілів ZAZ, компанія «Сі Ей Автомотів», з початку зими і до середини січня 2016 року пропонує нові, спеціальні умови на придбання автомобілів ZAZ Forza. Лише протягом цього періоду вигода на одну з найпопулярніших моделей українського бренду сягає до 41 580 грн., або ж іншими словами, ZAZ Forza став доступніше на 16,8%.

vygoda

Напередодні свят багато хто приймає остаточне рішення щодо придбання нового автомобіля. Тому, щоб зробити купівлю ZAZ Forza більш вигідною і при цьому надати можливість клієнту заощадити на інші покупки, запроваджуються новорічні умови саме на цю модель. Клієнт може обирати, і в залежності від вподобань, зупинити свій вибір на сучасному та комфортному хетчбеку в п’ятидверному виконанні, або ж придбати цю модель у кузові седан. Силовий агрегат, який доступний для обох варіантів кузова, має об’єм 1.5 літрів і потужність 109 к.с., вирізняється ефективністю та економічністю і агрегатується виключно механічною п’ятиступінчастою коробкою передач.

Стосовно рівнів оснащення, то наразі доступно два рівні – Standart+ та Comfort, які цілком і повністю, в цьому ціновому сегменті, можуть задовольнити вимоги клієнта. Перший рівень комплектації пропонує, поміж багатьох різноманітних опцій, кондиціонер, передні і задні склопідіймачі, центральний замок, подушку безпеки водія, передні протитуманні фари та іммобілайзер. Другий рівень оснащення на додачу до перелічених систем, що відповідають за комфорт та безпеку, запропонує аудіосистему з USB та MP3, підігрів передніх сидінь, ABS+EBD і подушку безпеки переднього пасажира.

Крім належного рівня комфорту та безпеки, який дарує своєму власникові новий сучасний ZAZ Forza, не слід забувати і про інші переваги, які надає власний автомобіль. Серед беззаперечних плюсів відсутність необхідності чекати на громадський транспорт, особливо з настанням холодів, а також можливість здійснювати подорожі, вже не кажучи про власний простір, який надає автомобіль власниці чи власникові.

gifts

Ретельно зваживши всі плюси володіння новим автомобілем, а також ознайомившись з прайс-листом на моделі ZAZ, нескладно побачити, що кращого часу, щоб придбати новий ZAZ Forza може вже й не бути. З урахуванням акційних цін, седан ZAZ Forza в комплектації Standard + доступний за ціною від 195 500 грн. тоді як ZAZ Forza в комплектації Comfort в кузові седан або ж хетчбек обійдеться в 204 900 грн.

Рівень комплектаціі

тип кузова

Об’єм двигуна/

Тип КПП

Базовая ціна,

Акційна ціна,

Вигода,

Standard+, седан

1,5 MT5

Comfort, седан

1,5 MT5

Comfort, хетчбек

1,5 МТ5

ZAZ WARRANTY

Додатковою перевагою автомобілів ZAZ, крім надійності та доступності - сервісна гарантія в 3 роки, або 100 тис. км пробігу. При цьому міжсервісний інтервал становить 15 тис. км, що відповідає європейським стандартам гарантійної політики обслуговування автомобілів. Стосовно наявності автомобілів, а також детальну інформацію про новорічну акційну пропозицію можна дізнатись відвідавши салони офіційних дилерів ЗАЗ

*Ціни наведено станом на 19.11.2015. *Акційна ціна діє в дилерській мережі ZAZ станом на 19.11.2015. Знижки діють з 19.11.2015г. по 15.01.2016р. на автомобілі ZAZ FORZA 2015 року випуску в дилерській мережі  ТОВ “Сі Ей Автомотів”. Знижки до 16%. Кількість акційних автомобілів обмежена. Продавець має право змінювати комплектації і ціни автомобілів без попереднього повідомлення покупця. ТОВ “Сі Ей Автомотів”  залишає за собою право вносити зміни до умов акції протягом вказаного  строку дії. Детальну інформацію отримуйте у салонах офіційних дилерів ZAZ.