08.12.2015

У салонах CHERY діють новорічні ціни!

CHERY New Year Prices

Компанія «Сі Ей Автомотів», що входить до складу Корпорації УкрАВТО і є офіційним дистриб'ютором автомобілів Chery в Україні, пропонує всім, хто сумнівався в доцільності покупки нового автомобіля, скористатися вигідними ціновими умовами на моделі Chery. Тільки до закінчення новорічних свят ціни на найпопулярніші моделі Chery приємно здивують і стануть чудовим подарунком «під ялинку».

З настанням справжньої зими, яка заявить про свої права в найближчі дні, як ніколи хочеться відчувати комфорт по дорозі на роботу або при поїздках по справах. І щоб зробити ще більш доступною покупку нового автомобіля, на моделі CHERY E5 і CHERY Tiggo були встановлені новорічні ціни, які, безумовно, допоможуть прийняти правильне рішення при купівлі автомобіля.

Вигода Чері Е5Так, згідно зі спеціальною ціновою пропозицією, компактний седан CHERY E5, який вибирають і як перший автомобіль в сім'ї або ж як гарну альтернативу глибокому «б/в», доступний за 190 470 грн  прайс-лист CHERY. За цю суму клієнт отримує автомобіль, що забезпечить своєму власникові всі переваги, які характерні новому автомобілю: комфорт, надійність, і, звичайно ж, тисячі кілометрів позитивних емоцій за кермом. Більш того, враховуючи зростаючий курс валют по відношенню до гривні, це пропозиція одна з кращих, якщо не найкраща, в сегменті повноцінних компактних седанів на ринку нових автомобілів.Вигода Чері ТіггоТакож спеціальна новорічна ціна діє і на компактний кросовер CHERY Tiggo. Автомобіль, який з моменту своєї появи в Україні встиг завоювати репутацію одного з найдоступніших компактних SUV, і разом з тим, одного із самих невибагливих в експлуатації, зараз став доступний за ціною від 255 100 грн прайс-лист CHERY. Хороші показники геометричної прохідності, а також досвід не однієї морозної української зими попередніх поколінь моделі, дає всі підстави клієнту, який вибере саме CHERY Tiggo, бути впевненим у своєму автомобілі. Ну і звичайно ж, щоб не бути голослівними, досить порівняти ціни на нові кросовери, щоб переконатися у справжній вигоді при покупці CHERY Tiggo.

Важливим моментом є обмеженість дії в часі спеціальних новорічних цін, які, без перебільшення, можна вважати більш ніж привабливими. А щоб познайомитися ближче з вподобаним автомобілем і при бажанні пройти тест-драйв, досить звернутися до найближчого дилера CHERY>>>

Не варто також забувати про доддаткові переваги при купівлі автомобілей CHERY, серед яких:

Chery WARRANTY Chery ASSISTANCE карта
гарантія 5 років або 120 000 км пробігу програма підтримки власників CHERY широка дилерська мережа и мережа cервісних станцій

Новорічний візерунок

*Знижки діють з 16.06.2015 р. по 15.01.2016 р.  на автомобілі CHERY E5 та TIGGO 2014 року випуску в дилерській мережі ТОВ “Сі Ей Автомотів”. Знижки до 18%. Наведена знижка на автомобіль Chery Tiggo New 1.8 Comfort 2014 р.в. до попередньої ціни реалізації автомобіля станом на 15.06.2015 р. Знижка на автомобіль Chery E5 1.5 Comfort 2014 р.в. відносно реєстру рекомендованих роздрібних цін від 09.05.2015 р. становить 43050 грн. ТОВ “Сі Ей Автомотів”  залишає за собою право вносити зміни до умов акції протягом вказаного  строку дії. Продавець має право змінювати комплектацію та ціну автомобіля без попереднього повідомлення покупця. Кількість автомобілів обмежена. Детальну інформацію отримуйте у салонах офіційних дилерів CHERY .