14.12.2015

Ціни на автомобілі Kia 2015 року випуску взяли курс на 23!

Компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», офіційний дистриб’ютор автомобілів Kia в Україні, повідомляє про встановлення в дилерській мережі Kia нових привабливих цін на весь наявний модельний ряд 2015 року випуску у зв’язку із їх перерахуванням за комерційним курсом долару США в еквіваленті 23 гривні за 1 долар.

Відтепер потрапити у світ яскравих та сучасних автомобілів Kia можна по ціні від 338 100 грн., адже саме стільки коштує базовий п’ятидверний хетчбек New Rio, який до того ж можна придбати у кузовах 3-дверний хетчбек та седан. Вибір двигунів включає мотори з робочім об’ємом 1.2 та 1.4 літри.

0

Новий Kia Picanto, стильний автомобіль, що відчуває себе у місті як риба у воді, можна придбати по ціні від 363 400 грн. За цю суму покупець отримує хетчбек з насиченою комплектацією, оснащений економічним 85-сильним двигуном та чотириступеневою автоматичною коробкою передач.

0

Kia cee’d в Україні представлено у версіях хетчбек та універсал, при цьому власником п’ятидверного хетча можна стати по ціні від 430 100 грн., тоді як стартова ціна на універсал 2015 року виробництва складає 450 800 грн. Обидва варіанти доступні з бензиновими та дизельними двигунами об’ємом 1.6 літри.

0

Прихильники седанів можуть звернути увагу на моделі Cerato та Optima. Перший коштує від 437 000 грн. і пропонується з бензиновим двигуном об’ємом 1.6 літри. Дизельний седан Optima – квиток у бізнес-клас від компанії Kia, за який доведеться заплатити 563 500 грн.

Тим, хто має велику сім’ю або полюбляє відпочинок великою компанією, слід звернути увагу на мінівен Carens, тим більше що тепер він коштує 713 000 грн.

0

Самобутній Kia Soul пропонується з дизельним двигуном об’ємом 1.6 літри, при цьому мінімальна ціна складає 480 700 грн.

Що стосується кросоверів, то Kia Sportage актуального покоління, який є одним з найбільш популярних SUV в світі, коштує від 522 100 грн, при цьому на вибір пропонуються як бензинові, так і дизельні двигуни.

0

Топ-моделлю Kia в Україні, без сумніву, є новий Sorento. Кросовер, що має солідний дизайн, потужний 200-сильний дизельний двигун та набір преміальних опцій, пропонується по ціні від 917 700 грн.

Застереження*

Мається на увазі зниження ціни на автомобілі КІА Picanto, Rio, cee’d, Cerato, Optima, Carens, Soul, Sportage FL, Sorento 2015 р.в. з 08.12.15р. у порівнянні з цінами станом на переддень. Конкретний розмір зниження залежить від комплектації. Максимальне зниження становить: на КІА Picanto – 15 800 грн., КIA Rio – 18 900 грн, КIA cee’d – 21 900 грн., KIA Cerato – 23 000 грн., KIA Optima – 24 500 грн., KIA Carens – 31 000 грн., KIA Soul – 24 800 грн., KIA Sportage FL – 33 800 грн., KIA Sorento – 49 700 грн. Станом на 08.12.15 ціни на автомобілі 2015 р.в.: Picanto – від 363 400 грн., Rio – від 338 100 грн., cee’d – від 430 100 грн., Cerato – від 437 000 грн., Optima – від 563 500 грн., Carens – від 713 000 грн., Soul – від 480 700 грн., Sportage FL –  від 522 100 грн., Sorento – від 917 700 грн. Ціни та зниження ціни включно з ПДВ. Продавець має право без попереднього повідомлення внести зміни в умови акції, в т.ч., але не обмежуючись, змінити ціни. Акція діє з 08.12.15 по 31.12.15 в дилерській мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» (шукайте на – www.kia.ua). Кількість автомобілів обмежена.