18.12.2015

What: презентація ексклюзивної моделі годинників OCTO by Bulgari & Maserati

When: 15 грудня 2015

Where: бутик BVLGARI

Why: тому що ми презентуємо не лише продукт – ми намагаємось передати відчуття зустрічі з мрією

Concept: Презентація годинника Octo пройшла у формі діалогу з умовною назвою «Чоловіча розмова». Гостей запросили на зустріч з людиною, яка отримала вражаючий досвід, - з першим українським космонавтом Леонідом Каденюком. Чому в незалежній Україні є лише одна така людина, і кого беруть у космонавти. Як проходив його політ, наскільки складно було підготуватися, як керувати шатлом, як пережити повернення в тверді шари атмосфери, і що відчуваєш, знову ступивши на тверду землю після тривалої невагомості - все це гості обговорювали в форматі активного діалогу. Гостей здивувало чимало фактів: від інформації про те, як спати на стіні - до безлічі технічних, математичних і геополітичних нюансів. Зокрема, нас вразило  наступне: навіть стоячи на місці, ми обертаємося разом із Землею зі швидкістю 400м/с.

0

За шістнадцять діб польоту на борту шатлу Columbia Леонід здійснив десять експериментів, основною метою яких була організація україно-американського дослідження з трьома видами рослин і дослідження стану невагомості. Головна думка, яку він намагався донести слухачам, звучить так: «Земля - дивовижна і прекрасна планета. Дивлячись на неї, виникає бажання зберегти те, що нам було дано». Це вкотре підтвердило: чим більше досягає людина, тим сильніше вона розуміє важливість базових, головних для неї речей.

0

The Watch: Тема космосу була обрана не випадково: у двох брендів, автомобільного та годинникового, виявилися точки перетину з аерокосмічної сферою. Maserati – один з найуспішніших революціонерів в системах двигунів, у 2014 році компанія Maserati підписала генеральну угоду про доступ до технологій інноваційних розробок і досліджень з Airbus Group – лідером в області аерокосмічної промисловості. Bulgari ж заслужено отримали звання майстрів інновацій, котрі не бояться сміливих експериментів, випускаючи годинники з матеріалами, що застосовуються в ракетобудуванні. Майстри зробили ставку на функціональність: випущені обмеженою серією в 1914 одиниць (рік заснування Maserati) годинник Octo Maserati оснащений калібром Velocissimo (BVL 328) з інтегрованим високочастотним хронографом з трьома лічильниками та кремнієвим спуском, циферблатом в техніці champlevé, обідком з тахиметрічною шкалою і задньою кришкою із сапфірового скла з логотипом Maserati (Детальна інформація про модель, а також історії співпраці будинків Bulgari і Maserati знаходиться окремо і прикріплена до листа файлом Octo_by_Bulgari&Maserati_history). На даний момент в Україні годинник представлений в єдиному екземплярі в бутіку Bulgari.

0

На заході був також представлений і більший супутник сучасного чоловіка - автомобіль Maserati Ghibli з повним приводом. Космічну атмосферу підкреслював особливий «неземний» декор бутіка - димлячі напої, капсульні закуски, гострокутна флористика та спеціально розроблені для заходу дизайнерські ємності з суккулентами у вигляді кратерів - символ зародження життя в будь-яких умовах.

0

World news: Одночасно з київською прем'єрою Octo Maserati в Москві сталась не менш важлива подія: італійський ювелірний дім Bulgari відкрив бутик у московському ГУМі. Дизайн інтер'єру бутіка розробив Пітер Марино. На честь відкриття компанія випустила лімітовану колекцію годинників, присвячених Москві – Octo Solotempo і Octo Velocissimo.

Guests: Ніна Васадзе, Олександр Константиновський, Євген Шаломєєв, Володимир Задирака, Маша Цуканова, Даша Зарівна, Уляна Бойко, Ярослава Бойко, Поліна Неня, Соня Забуга, Ніна Діренко, Світлана Марсон, Яна Вуєва, Рита Мороз, Олег Філатов, Анна Ганопольська, Олена Івченко , Вікторія Кім.

Speaker: Леонід Каденюк, перший космонавт незалежної України, Народний депутат і Герой України

Moderator: Гліб Буряк, професійний спікер, професор, викладач Wisconsin International University Ukraine (WIUU) та Інституту Міжнародних відносин

Event coordinator & PR representative: Yummy BTL marketing communications agency