22.12.2015

Kia в Україні визначила імена найкращих спеціалістів з діагностики автомобілів

Переможцем конкурсу «Найкращій діагност Kia», у якому взяли участь представники 16 офіційних дилерських центрів Kia в Україні, став Дмитро Лозянко (ТОВ «Паритет-Моторс»), який отримав шанс представити Україну на регіональних змаганнях серед делегатів з країн СНД, а також на глобальному чемпіонаті діагностів Kia у Південній Кореї.

Чергові змагання спеціалістів з діагностики автомобілів «Найкращій діагност Kia» як завжди пройшли у атмосфері запеклої боротьби на базі Навчально-тренувального центру «ФАЛЬКОН-АВТО». Турнір складався з двох частин: на першому етапі учасники відповідали на складні, а часом й несподівані теоретичні запитання, тоді як долю першого місця було визначено за результатами виконання практичних завдань.

0

Спеціалісти навчально-тренувального центру заздалегідь підготували декілька автомобілів Kia, кожен з яких мав одну або декілька штучних несправностей у системі управління двигуном, автоматичній трансмісії, механічній частині мотору або системі безключового доступу Smart Key. Несправності підбиралися таким чином, щоб діагностам довелося у повній мірі продемонструвати як знання електричних систем, так і механічних «нутрощів» Kia.

0

Найкращім чином впоратися з усіма завданнями, підготовленими експертами «ФАЛЬКОН-АВТО», вдалося Дмитру Лозянко з дилерського центру «Паритет-Моторс», який не тільки отримав статус найкращого діагноста Kia в Україні, вагомий грошовий приз, але й право представляти Україну на змаганнях серед представників країн СНД, які відбудуться у Туреччині, а пізніше взяти участь у глобальному фіналі, проведення якого заплановано у Південній Кореї.

0

Змагання не стали легкою прогулянкою і для інших учасників. Результати були настільки щільними, що «срібло» довелося розділити між Олександром Близнюком (ПАТ «Харків-Авто») та Ігорем Щербою (ТОВ «Завод ім. Фрунзе»). Справжня битва точилася за третє місце, яке врешті здобули Олег Отченаш (ТОВ «Автомир Вінниця»), Сергій Черненко (філія «Автоцентр на Столичному») та Євген Чернюк (ТОВ «Техноцентр НАВІГАТОР»»).

0

Завершився «Найкращій діагност Kia» дружніми поєдинками на швидких картингах та на боулінгових доріжках, де вже не було переможців та переможених.

Нагадаємо, що у ліпні 2015 року кандидат від України, який брав участь у «Всесвітньому конкурсі професійної майстерності консультантів сервісу Кia», здобув місце у Топ-п’ятірці переможців.