04.01.2016

Придбай новий Rio за спеціальною ціною, святкуй Новий рік разом з Kia!

Kia Rio є одним з найбільш популярних  автомобілів в українському сегменті В, що за останні сім років знайшов більше 15 000 щасливих власників у нашій країні. У 2013 році Kia Rio здобув перемогу одразу в двох номінаціях конкурсу «Авто року в Україні», ставши найкращім у своєму класі, а також у номінації «Співвідношення ціна/якість».

На сьогоднішній день в Україні представлено яскраве та чудово оснащене нове покоління Kia Rio південнокорейського виробництва, при цьому з 01.01.16 придбати автомобілі 2015 року випуску можна за особливими цінами з вигодою до  25 300 грн.*

0

Тридверний хетчбек Kia Rio у комплектації MID з двигуном об’ємом 1.4 літри (потужність складає 109 к.с.) та 4-ступеневою автоматичною КПП коштує 356 500 грн. (вигода складає 25 300 грн.).

Стільки ж, а саме 356 500 грн. (вигода 18 400 грн.), коштує і седан Rio у комплектації MID з аналогічним бензиновим двигуном, агрегатованим механічною коробкою передач. Ті, хто цінує комфорт, що дарує автоматична КПП, зможуть придбати Rio Sedan 1.4 AT MID за 377 200 грн., зекономивши, таким чином, 20 700 грн. Максимальна кількість опцій, яку пропонує комплектація TOP, доступна покупцям Kia Rio з кузовом седан за 418 600 грн. (вигода 13 800 грн.).

0

П’ятидверний хетчбек Kia Rio з двигуном об’ємом 1.4 літра та автоматичною КПП у комплектації MID коштує 372 600 грн. (вигода 18 400 грн.), тоді як за версію TOP доведеться заплатити 414 000 грн., зекономивши при цьому 20 700 грн.

Список оснащення Kia Rio** включає широкий набір сучасних систем безпеки, до складу якого входять антиблокувальна система гальм ABS, система стабілізації ESС з VSM, система контролю автомобіля при русі у гору HAC, передні, бічні подушки безпеки та бокові «шторки» безпеки. Комфорт їзди у будь-яку пору року забезпечують кондиціонер/клімат-контроль (залежно від комплектації) та пакет «теплих опцій»**, що включає підігрів керма та передніх сидінь. Чудовий настрій задає магнітола з роз’ємами AUX, USB та інтерфейсом Bluetooth, що дозволяють відтворювати музику з зовнішніх пристроїв.

0

Придбати Kia Rio 2015 року випуску за особливими святковими цінами можна в офіційній дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» в період з 01.01.2016 по 31.01.2016. Кількість автомобілів обмежена.

Модель, модифікація

Комплектація Регулярна роздрібна ціна, грн. з ПДВ Акційна ціна, грн. з ПДВ Вигода, грн.
 KIA Rio 1.4  3dr 4A/T MID  381 800 356 500   25 300
 KIA Rio 1.4 4 dr 6M/T MID   374 900   356 500  18 400
 KIA Rio 1.4 4 dr 4A/T MID  397 900  377 200  20 700
 KIA Rio 1.4 4 dr 4A/T TOP  432 400  418 600  13 800
 KIA Rio 1.4 5 dr 4A/T MID  391 000  372 600  18 400
 KIA Rio 1.4 5 dr 4A/T TOP  434 700  414 000  20 700

*Мається на увазі зниження ціни на певні комплектації автомобілів КІА Rio 2015 р.в. з 01.01.16 р. у порівнянні з цінами станом на переддень. Конкретний розмір зниження залежить від комплектації. Максимальне зниження становить: на КIA Rio – 25 300 грн. Станом на 01.01.16 ціни на автомобілі  Kia Rio 2015 р.в. від 345 000 грн. Ціни та зниження ціни включно з ПДВ. Продавець має право без попереднього повідомлення внести зміни в умови акції, в т.ч., але не обмежуючись, змінити ціни. Акція діє з 01.01.16 по 31.01.16 в дилерській мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» (шукайте на – www.Kia.ua). Кількість автомобілів обмежена.

** Склад опцій може відрізнятися в залежності від комплектації та модифікації автомобіля.