11.02.2016

У Києві відкрився новий дилерський центр Kia!

Дев’ятого лютого дилерську мережу офіційного дистриб’ютора автомобілів Kia в Україні ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» поповнив «Автоцентр на Московському», який отримав статус офіційного дилера південнокорейського автовиробника.

2

«Автоцентр на Московському», розташований у Києві за адресою проспект Московський, 22, є одним з найкращих та найбільших 3S-центрів української столиці, що здійснює повний цикл обслуговування автомобілістів від придбання автомобіля до ремонту та післяпродажного супроводження.

Новий автосалон Kia, який розпочав свою роботу з 09.02.2016, розташований на другому поверсі «Автоцентра на Московському» та займає площу 750 м2.

12

Церемонія відкриття нового дилерського центру співпала з офіційною презентацією двох довгоочікуваних новинок: динамічного кросоверу Kia Sportage 4 покоління, який претендує на звання трендсеттера у класі компактних кросоверів, та Kia cee’d 2016 модельного року, одного з найстильніших хетчбеків не тільки на українському, але й європейському ринках. Новинки вітчизняного ринку та моделі Kia, які вже добре знайомі українським автомобілістам (хетчбек та седан Rio, стильний компакт Picanto, кросовер Sorento та інші), вже можна придбати у салоні «Автоцентр на Московському».

13

Під час перебування в новому салоні клієнти можуть не тільки познайомитися з модельним рядом Kia, але й відпочити у лаундж-зоні, насолодитися чашкою ароматної кави. Для найменших гостей створено дитячу ігрову зону.

13

З придбанням нового Kia, історія відносин між клієнтом та «Автоцентром на Московському» лише починається, адже дилерський центр супроводжує покупців не тільки протягом гарантійного строку, але й за його межами, при цьому фірмовий сервіс «Автоцентру на Московському» обладнано за останніми стандартами Kia.

29

Поява нового сильного дилера (загальна кількість офіційних дилерів Kia в Україні складає 50 автосалонів) та нових моделей, які претендують на лідерство у своїх класах, допоможуть компанії «ФАЛЬКОН-АВТО» ще більше зміцнити позиції бренда Kia в Україні та зайняти у 2016 році ринкову долю більше 5%.

Знайти найближчого офіційного дилера Kia можна на сайті дистриб’ютора «ФАЛЬКОН-АВТО».