17.02.2016

Виробництво Opel Astra Sports Tourer стартувало в Елсмір Порт!

Рюссельсхайм. Елсмір Порт. Виробництво нової Astra Sports Tourer стартувало вчора на заводі Opel / Vauxhall в Елсмер Порт у Великобританії. Коли з конвеєра зійшов перший автомобіль його зустрічали працівники заводу разом з Пітером Томом (Peter Thom), віце-президентом з виробництва Opel Group і Стефаном Фессер (Stefan Fesser), директором заводу в Елсмер Порт. Як і її кровний родич, п'ятидверний хетчбек, Astra Sports Tourer побудований на повністю новій легкій архітектурі кузова з новим дизайном, лінійкою двигунів і технологіями.

Sports Tourer продовжує динамічні лінії пятідверки. Злегка вигнута лінія даху, що спадає, надіялє Sports Tourer подовженим силуетом, ефект якого додатково посилюється розділеної задньою стійкою. Задня частина автомобіля поєднує високу функціональність з елегантним дизайном. Sports Tourer своїми обрисами виглядає стійким, міцним і безпечним, а м'язисті контури арок задніх коліс і розділені задні вогні лише підсилюють це враження.

Саме останнє покоління Sports Tourer має майже такі ж розміри, як і попередня модель з довжиною в 4702 мм, шириною 1871 мм (зі складеними дзеркалами заднього виду) і висотою в 1510 мм - однак, при цьому, модель пропонує більше місця для пасажирів і багажу . Водій оцінить 26 міліметрів додаткового простору над головою, пасажири на задньому ряду сидінь отримали 28 міліметрів для ніг, забезпечуючи тим самим більше місця і комфорту. Що ж стосується багажного відділення, то тепер обсяг у Sports Tourer становить 1630 літрів, завдяки раціональній компонуванні простору.

Силові установки, пропоновані для нової моделі, потужністю від 95 к.с. до 200 к.с., будуть представлені поряд високоефективних дизельних і бензинових двигунів, з витратою 3.4 - 6.2 л / 100 км.

Залежно від рівня комплектації, Astra Sports Tourer стала до 190 кілограм легше попередника. Повністю нова архітектура кузова грає головну роль в зменшенні ваги. Кожен компонент був перевірений, щоб дизайн був компактним, а матеріали легкими. Так, наприклад, один тільки кузов став легше майже на 85 кілограм.

0Щоб бути серед перших, хто дізнається інформацію про цю та інші новинки Opel в Україні запрошуємо на сайт офіційного дилера бренду Opel в Україні, компанії «Дженерал Авто Груп» (Корпорація УкрАВТО)