18.02.2016

Придбай новий Kia Rio 2015 року випуску за спеціальною ціною!

Kia Rio є одним з найбільш популярних автомобілів в українському сегменті В, що за останні сім років знайшов більше 15 000 щасливих власників у нашій країні. У 2013 році Kia Rio здобув перемогу одразу в двох номінаціях конкурсу «Авто року в Україні», ставши найкращім у своєму класі, а також у номінації «Співвідношення ціна/якість».

На сьогоднішній день в Україні представлено яскраве та чудово оснащене нове покоління Kia Rio південнокорейського виробництва, при цьому з 18.02.16 придбати автомобілі 2015 року випуску можна за особливими цінами з вигодою до 27 500 грн.*

kiariopemy15outdoor3633230477

Тридверний хетчбек Kia Rio у комплектації Business з двигуном об’ємом 1.4 літри (потужність складає 109 к.с.) та 4-ступеневою автоматичною КПП коштує 387 500 грн. (вигода складає 27 500 грн.).

Стільки ж, а саме 387 500 грн. (вигода 20 000 грн.), коштує і седан Rio у комплектації Business з аналогічним бензиновим двигуном, агрегатованим механічною коробкою передач. Ті, хто цінує комфорт, що дарує автоматична КПП, зможуть придбати Rio Sedan 1.4 AT Business за 410 000 грн., зекономивши, таким чином, 22 500 грн. Максимальна кількість опцій, яку пропонує комплектація Prestige, доступна покупцям Kia Rio з кузовом седан за 455 000 грн. (вигода 15 000 грн.).

kiariopemy154drsideview695834722

П’ятидверний хетчбек Kia Rio з двигуном об’ємом 1.4 літра та автоматичною КПП у комплектації Business коштує 405 000 грн. (вигода 20 000 грн.), тоді як за версію Prestige доведеться заплатити 450 000 грн., зекономивши при цьому 22 500 грн.

Список оснащення Kia Rio** включає широкий набір сучасних систем безпеки, до складу якого входять антиблокувальна система гальм ABS, система стабілізації ESС з VSM, система контролю автомобіля при русі у гору HAC, передні, бічні подушки безпеки та бокові «шторки» безпеки. Комфорт їзди у будь-яку пору року забезпечують кондиціонер/клімат-контроль (залежно від комплектації) та пакет «теплих опцій»**, що включає підігрів керма та передніх сидінь. Чудовий настрій задає магнітола з роз’ємами AUX, USB та інтерфейсом Bluetooth, що дозволяють відтворювати музику з зовнішніх пристроїв.

kiariopemy15dashboardview608430848

Придбати Kia Rio 2015 року випуску за особливими святковими цінами можна в офіційній дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» в період з 18.02.2016 по 29.02.2016. Кількість автомобілів обмежена.

Модель, модифікація

Комплектація Регулярна роздрібна ціна, грн. з ПДВ Акційна ціна, грн. з ПДВ Вигода, грн.
 KIA Rio 1.4  3dr 4A/T Business   415 000 387 500   27 500
 KIA Rio 1.4 4 dr 6M/T Business    407 500   387 500  20 000
 KIA Rio 1.4 4 dr 4A/T Business  432 500  410 000  22 500
 KIA Rio 1.4 4 dr 4A/T Prestige  470 000  455 000  15 000
 KIA Rio 1.4 5 dr 4A/T Business  425 000  405 000  20 000
 KIA Rio 1.4 5 dr 4A/T Prestige  472 500  450 000  22 500

*Мається на увазі зниження ціни на певні комплектації автомобілів КІА Rio 2015 р.в. з 18.02.16 р. у порівнянні з цінами станом на переддень. Конкретний розмір зниження залежить від комплектації. Максимальне зниження становить: на КIA Rio – 27 500 грн. Станом на 18.02.16 ціни на автомобілі Kia Rio 2015 р.в. від 367 500 грн. Ціни та зниження ціни включно з ПДВ. Продавець має право без попереднього повідомлення внести зміни в умови акції, в т.ч., але не обмежуючись, змінити ціни. Акція діє з 18.02.16 по 29.02.16 в дилерській мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» (шукайте на – www.Kia.ua). Кількість автомобілів обмежена.

** Склад опцій може відрізнятися в залежності від комплектації та модифікації автомобіля.