18.02.2016

Opel Mokka X і Opel GT Concept відсвяткують світову прем'єру в Женеві!

Рюссельсхайм. Opel відсвяткує дві світові прем'єри на 86-ом Женевському автосалоні - компактний SUV Mokka X і футуристичний спорткар GT Concept. Як завжди, автосалон (який відкриє свої двері для публіки з 3 по 13 березня) розпочнеться з двох днів для преси. Глава Правління Opel Group, Карл-Томас Нойман (Karl-Thomas Neumann) і його команда запрошують всіх журналістів на прес-конференцію Opel, яка відбудеться 1 березня в 11:00 на стенді 2231 в павільйоні номер 2 виставкового комплексу Палекспо.

0

Компанію дебютантам автосалону, моделям Mokka X і GT Concept складе вся сім'я Astra, яка також буде демонструватися на стенді. Astra вперше постане перед софітами Женеви з абсолютно новим бітурбірованним дизельним двигуном. У поєднанні з системою «старт-стоп», шестиступінчастою механічною коробкою перемикання передач і шинами з низьким опором коченню силовий агрегат 1.6 BiTurbo CDTI потужністю 160 к.с. Astra витрачає всього 4.1 літрів на 100 кілометрів. А нова 330-сильна гоночна Astra TCR забезпечить додатковий заряд адреналіну відвідувачам стенду.

"Наші зірки Женеви яскраво відображають те, чим є Opel сьогодні. GT Concept показує, що ми інноваційні та маємо чітке уявлення куди ми рухаємося. Нова Astra і новий Mokka X показує, що ми прислухаємося до наших клієнтів, і що ми завжди ставимо їх на чільне місце в процесі створення бажаних і доступних автомобілів. А Astra TCR показує що ми залишаємося вірні нашому автоспортивному спадщини з усім, що його супроводжує", сказав Голова Правління Opel Group Карл-Томас Нойманн (Karl-Thomas Neumann).

Більш того, офіційний дилер Opel в Україні запропонує livestream прес-конференції, для тих, хто не зможе відвідати захід особисто.

Рекомендуємо регулярно відвідувати офіційного дилера бренду Opel в Україні, компанії «Дженерал Авто Груп» (Корпорація УкрАВТО), щоб не пропустити один з найважливіших автомобільних форумів, який пройде на початку березня в Женеві.