23.02.2016

Новий Kia Sorento визнано «Кросовером 2016 року в Україні»!

Середньорозмірний кросовер Kia Sorento, який дебютував в Україні у березні 2015 року, поповнив свій вражаючий набір нагород званням «Кросовер 2016 року в Україні», здобувши першість над такими надзвичайно сильними суперниками, як Volvo XC90, Audi Q7 та Mercedes-Benz GLC-Class.

1000

Запорукою успіху Sorento став надзвичайно вдале поєднання солідного і одночасно дуже сучасного дизайну, високих технічних характеристик, економічності та виваженої ціни при наявності опцій, що раніше були доступні лише для покупців автомобілів преміум-класу. До складу таких опцій входять система безключового доступу в багажник Smart Power Tailgate, можливість обирати режими роботи мотора, трансмісії і рульового управління (Flex Steer + Drive Mode Select), система автоматичного паркування, адаптивний круїз-контроль, передні сидіння з обігрівом та вентиляцією, підігрів задніх сидінь і керма (так звані «Теплі опції»), адаптивні ксенонові фари, аудіосистема Infiniti і багато іншого.

Як завжди, підсумкова оцінка складалася з результатів голосування громадського журі (голосування відбувалося в період з 30 листопада 2015 року по 31 січня 2016 року) та журналістського журі, що складається з представників найбільш авторитетних автомобільних видань України.

1071

27 січня 2016 року на території спортивного комплексу «Чайка» відбувся масштабний тест-драйв, в ході якого члени журналістського журі визначали найкращі автомобілі серед фіналістів акції у різних категоріях. Вперше тест-драйв кросоверів було проведено в два етапи: на першому експерти оцінювали ходові характеристики автомобілів на асфальтовому кільці СК «Чайка», а на другому випробовували потенціал повнопривідних SUV на грунтовій трасі, додатково ускладненій засніженими та заледенілими відрізками.

В підсумку саме Kia Sorento виявився найкращим серед кросоверів відповідно із результатами громадського та журналістського голосувань.

0

Титул «Кросовер 2016 року в Україні» хоч і є найбільш вагомою, проте не першою нагородою, отриманою Sorento у нашій країні, адже трохи раніше авто було визнано «Найкращим автомобілем для заміських поїздок» за результатом конкурсу «Автомобіль 2015», організованому порталом AUTO.RIA.com

0

Нагадаємо, що Kia Sorento нового покоління було нагороджено однією з відзнак у сфері промислового дизайну iF Design Award. Кросовер отримав звання “Народний автомобіль року” в країнах Близького Сходу. У Австралії Sorento став “Автомобілем року” за версією журналу Carsguide, а також переможцем в категорії “Найкращий сімейний кросовер року” від журналу Drive. Сподобався новий Sorento і канадським автомобільним журналістам, які нагородили автомобіль відзнакою «Кращий новий SUV».