16.03.2016

Корпорація Kia Motors відзначила найкращих дилерів України

Щорічно корпорація Kia Motors проводить глобальний моніторинг діяльності дилерів бренду по всьому світу, при цьому параметри роботи дилерських підприємств оцінюються за складною системою, що включає більше сотні показників.

Одразу 5 дилерів офіційної мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» було відзначено нагородами за результатами діяльності у 2015 році. Дилерське підприємство «Автоцентр Kia» з м.Одеса було нагороджено відзнакою Business Excellence – за високу якість роботи з клієнтами.

26

Визначні результати у минулому році продемонстрували одразу три дилери Kia, «Автоцентр на Харківському» (Київ), «Бліц-Авто» (Київ) та «Техноцентр Навігатор» (Запоріжжя), які отримали статус Платинових разом з нагородою Platinum Prestige.

35

41

Ключову нагороду Top Platinum Prestige отримав дилер «Фрунзе Авто» з міста Харкова. Нагорода є свідченням тому, що, незважаючи на чинний статус Платинового дилера Kia, компанія «Фрунзе Авто» продовжує динамічно розвиватися, вдосконалюючи як роботу з продажів, так і після продажного обслуговування клієнтів бренду Kia. Окрім високого статусу, невід’ємною частиною нагороди є коштовна копія корейського бойового корабля-черепахи Geobukseon 16 сторіччя, що символізує міць, надійність у поєднанні з найновішими технологіями.

96

Нагородження за результатами програми глобальної оцінки дилерів бренду Kia є важливою частиною нематеріального стимулювання роботи офіційних дилерів по всьому світу. Окрім цього корпорація Kia Motors та офіційний дистриб’ютор «ФАЛЬКОН-АВТО» постійно працюють над підвищенням якості роботи консультантів та працівників сервісів дилерських підприємств. Нагадаємо, що у лютому було відзначено найкращих фахівців дилерських підприємств з сервісу, сертифікованих за рівнем «Майстер» в рамках щорічної події Master Event 2015.