21.03.2016

Шахраї знову вимагають гроші за автомобілі KIA

Увага! Ексклюзивний дистриб’ютор торгової марки та продукції КІА ТОВ “ФАЛЬКОН-АВТО” не проводить смс-розіграші, а також рекламні акції по врученню призів в обмін на поповнення мобільних чи інших рахунків, а також прямо чи опосередковано не погоджує і не схвалює здійснення описаних дій будь-якими іншими особами.

Переконливо просимо всіх осіб, що отримали смс про нібито виграш, або знайшли відповідну інформацію у мережі Інтернет на сумнівних сайтах, -  утриматися від оплати шахраям грошових сум або повідомлення кодів поповнення мобільних рахунків.

Якщо Ви постраждали від дій смс-шахраїв, будь ласка, негайно зверніться до правоохоронних органів за своїм місцем проживання. Достовірну і повну інформацію про діючі акції, про офіційних дилерів і їх контакти, Ви можете отримати на інтернет-сайті ТОВ “ФАЛЬКОН-АВТО” http://kia.ua/, за телефоном «Гарячої лінії»: 0-800-502-909 (безкоштовно в межах України зі стаціонарних номерів), а також у офіційних дилерів.