11.04.2016

На честь 75-го ювілею бренду Jeep діють спеціальні ціни на складські моделі

В 2016 році автомобільному бренду Jeep виповнюється 75 років. За цей час позашляховики Jeep перетворилися в справжню легенду, що передають любов до свободи та пристрасть до пригод. Дух марки уособлює пристрасть до водіння автомобілів з "позашляховою душею", свободою та самовираженням. «4x4ever» - основа філософії Jeep, безмежні можливості та прагнення. Це заклик ніколи не говорити ніколи.

0

В честь особенного юбилея бренда Jeep, официальный импортер компания Гранд Автомотив, объявляет специальные цены на складские модели Jeep Cherokee, Jeep Grand Cherokee и легендарный Jeep Wrangler!

0

Ціни стартують:

• на Jeep Cherokee від 942 тис.грн * (відповідно 37 800 $)

• на Jeep Grand Cherokee від 1 337 тис.грн * (відповідно 53 700 $)

• на Jeep Wrangler від 1 487 тис.грн * (відповідно 59 700 $)

Пропозиція діє в дилерській мережі АФ «Гранд Автомотів» з 25.03.2016 на автомобілі в наявності до повного розпродажу складу автомобілів 2014-2015 року випуску. Кількість автомобілів обмежена.

Офіційний веб сайт в Україні www.jeep.ua

Сторінка в FB www.facebook.com/jeep.ua/

*Ціни вказані станом на 11.04.2016 року. Вартість автомобіля може змінюватися в залежності від курсу $ на міжбанківському валютному ринку. Інформація про курс міжбанку надається Продавцем.