18.04.2016

Kia Motors і Total продовжили партнерство на наступні п’ять років

Kia Motors Corporation і Total Lubrifiants нещодавно продовжили угоду про стратегічне партнерство. Наступні п’ять років Total залишатиметься основним постачальником мастильних матеріалів для післяпродажного обслуговування автомобілів Kia. Мастильні матеріали бренду Total будуть рекомендовані та доступні власникам Kia у дилерській мережі корейського бренду, що налічує більше 5 500 дилерів у 180 країнах світу, включаючи Західноєвропейські ринки з січня 2017 року.

428319

Продовження співробітництва, початок якому було покладено у 2011 році, дає багато переваг дилерам та власникам автомобілів Kia. Дилерська мережа Kia отримає доступ до моторних масел Total Quartz, що мають високі характеристики та створені для оптимізації потужності, витрати пального та підвищення надійності двигунів Kia.

Kia та Total також розроблять сумісні маркетингові сервісні програми, спрямовані на підвищення рівня задоволеності клієнтів, а значить і прибутковості дилерських підприємств.

Цим партнерством Kia та Total підтверджують спільну мету додатково зміцнити свою присутність на глобальному ринку та, об’єднавши обопільний творчій потенціал, і надалі створювати високоякісні продукти та сервіси для максимального задоволення потреб власників автомобілів Kia.