06.05.2016

Kia в Україні розіграє квитки на Євро 2016 серед покупців автомобілів корейського бренду

0

Протягом багатьох років корпорація Kia Motors активно підтримує Чемпіонат Європи з футболу і цьогорічний UEFA EURO 2016 у Франції не є виключенням.

Якщо ви вже придбали автомобіль бренду Kia в офіційній дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» починаючи з 01.01.2016, або плануєте зробити це до 25.05.2016 (включно), маєте шанс потрапити на один з матчів континентальної першості завдяки заходу «Разом з KIA на Євро 2016!», організованим «ФАЛЬКОН-АВТО» за підтримки Головного спонсора Turkish Airlines.

Серед учасників заходу будуть розіграні:

Приз першої категорії – подорож на двох на матч-відкриття Чемпіонату Європи з футболу UEFA EURO 2016 у Франції, що відбудеться 10 червня 2016 р. у місті Париж. Подорож включає в себе два квитки на матч «Франція-Румунія», переліт на двох, проживання на двох в період з 8 по 11 червня 2016 р (включно).

Два Призи другої категорії. Кожен з призів другої категорії складається з двох квитків на один з матчів Чемпіонату Європи з футболу UEFA EURO 2016 у Франції та перельоту на двох осіб.

Приз третьої категорії, що складається з двох квитків на один з матчів Чемпіонату Європи з футболу UEFA EURO 2016 у Франції без оплати перельоту та проживання.

Стати учасником заходу дуже просто:

1. Ви придбали новий Kia в період з 01.01.2016 по 25.05.2016 та любите футбол? Завітайте на сторінку http://kia.ua/euro-2016.html та ознайомтеся з правилами Заходу.
  2. Погоджуєтеся з умовами? Тоді тисніть на кнопку «Я хочу на Євро 2016 разом з KIA» та заповнюйте стислу анкету.
  3. Слідкуйте за новинами Заходу на www.kia.ua або fb.com/kia.ua

Докладні умови участі в заході «Разом з KIA на Євро 2016!» викладено у відповідному Положенні, яке доступне за посиланням http://kia.ua/euro-2016.html

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_cee’d, Optima, Picanto, Rio (седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 50 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com

Про авіакомпанію Turkish Airlines

Turkish Airlines (Türk Hava Yolları або THY) була створена в 1933 році з флотом, що налічував п'ять літаків. На сьогоднішній день Turkish Airlines є чотиризірковою авіакомпанією з повітряним флотом з 315 пасажирських і вантажних літаків.

Turkish Airlines здійснює рейси в 286 аеропортів (50 внутрішніх і 236 міжнародних) і є першою в Європі та четвертою у світі авіакомпанією за кількістю напрямків.

У 2015 році вже вп'яте поспіль Turkish Airlines отримала престижну нагороду від споживчого рейтингу Skytrax у номінації «Найкраща авіакомпанія Європи» та всьоме поспіль стала переможцем у номінації «Найкраща авіакомпанія Південної Європи». Turkish Airlines була також відзначена за «Найкращий бізнес-лаунж» і «Найкраще харчування в бізнес-лаунжі» в 2015 році, «Найкраще харчування в бізнес-лаунжі» в 2014 році, «Найкраще харчування в бізнес-класі» в 2013 і 2014 роках, а також є володарем премій «Найкращий кейтеринг в економ-класі» в 2010 році, «Найкращі крісла преміум-економ-класу» в 2012 році і багатьох інших нагород згідно з рейтингом Skytrax.

Член Star Alliance авіакомпанія Turkish Airlines є однією з авіакомпаній, що найшвидше розвиваються, а також лауреатом декількох премій «Вибір пасажирів» від APEX.

Turkish Airlines здійснює польоти до найбільшої кількості країн світу – 114 країн на 5-ти континентах, що є найбільшим показником серед авіакомпаній світу відповідно до гіда UMB.

www.turkishairlines.com