29.07.2016

Власний автомобіль? З ZAZ все реально!

ZAZ Все реально

Моделі автомобілів українського виробника ZAZ завжди асоціювалися з доступністю. На жаль, в світлі непростій ситуації в якій опинилася Україна, для більшості покупців автомобілі стали не просто розкішшю, а нездійсненною мрією. Тому на весь модельний ряд ZAZ діє спеціальна програма, яка дозволяє купити новий автомобіль ZAZ, в залежності від фінансових можливостей клієнта, на справді вигідних умовах. Суть спеціальної кредитної пропозиції від одного з комерційних банків полягає в тому, що стати власником ZAZ можна всього від 37 гривень в день!

ZAZ Sens від 37 грн/міс. ZAZ Sens від 37 грн/міс.

Наприклад, один з бестселерів автовиробника, компактний седан ZAZ SENS вартістю 143 000 грн. Зараз покупка цього автомобіля стає більш ніж реальною. Уклавши кредитний договір з банківською установою щоденний платіж від 37 гривень в день дозволить Вам стати власником нового автомобіля. Погодьтеся, що навіть живучі і працюючи в одному і тому ж місті, витрати на проїзд співрозмірні з цією цифрою. Але, при цьому, покупець отримує всі переваги володіння власним автомобілем.

ZAZ Forza від 49 грн/міс. ZAZ Forza від 49 грн/міс.

Інший представник модельного ряду Запорізького автомобілебудівного заводу - ZAZ FORZA - користується попитом завдяки сучасному дизайну інтер'єру та екстер'єру, економічному силовому агрегату і комфортному салону. Кредитна пропозиція робить реальною як ніколи покупку автомобіля вартістю в 187 000 грн., а щоденний платіж складе всього від 49 гривень. Це більш ніж доступна сума, особливо для людей, які хочуть комфортно добиратися на роботу незалежно від погоди.

ZAZ Vida від 61 грн/міс. ZAZ Vida від 61 грн/міс.

Також умови спеціальної кредитної пропозиції поширюються і на модель, яку можна зустріти практично в будь-якому куточку України - ZAZ VIDA. Стати власником седана з просторим салоном, об’ємним багажним відділенням і надійною ходової, адаптованою для їзди по нашим дорогам, зараз дійсно реально. При вартості автомобіля в 231 000 грн., володіння буде обходитися від 60 гривень в день. Це по-справжньому приваблива пропозиція, з урахуванням практично відсутніх кредитних програм з адекватними ставками.

ZAZ Lanos від 52 грн/міс. ZAZ Lanos від 52 грн/міс.

Ще одна модель, яка отримала свого часу звання «народний автомобіль», перевірений часом і нашими дорогами - ZAZ LANOS. Цей представник модельного ряду ZAZ зараз також пропонується в рамках кредитної програми. Стати власником нового автомобіля вартістю в 198 000 грн., скориставшись послугами комерційного банку дійсно вигідно: щоденний платіж складе всього 52 гривні в день. При цьому, умови діють на модифікацію з автоматичною коробкою передач, що на даний момент є однією з найдоступніших пропозицій на ринку нових автомобілів, оснащених АКПП.

З детальими умовами кредитування можна ознакомитися у файлі за посиланням Детальные условия кредитования ЗАЗ

Гарантия на авто ZAZСеред додаткових аргументів на користь моделей ZAZ, покупка яких зараз більш ніж реальна: широка мережа сервісних станцій, яка дозволяє провести гарантійний регламентний технічний огляд майже в будь-якому районному центрі, і сервісна гарантія на 3 роки або 100 тис. км пробігу, що повністю відповідає європейським стандартам гарантійної політики обслуговування автомобілів.

* Ціни вказано станом на 23.06.2016р. Зазначені розрахунки зроблені для автомобілів ZAZ SENS TF698К20, FORZA седан AF685411, VIDA SF69Y0-20, LANOS TA69W0 відповідно до умов кредитної програми ПАД "Кредобанк" (Ліцензія НБУ № 43 від 11.10.2011 року): аванс 60% від вартості автомобіля, термін 84 міс., процентна ставка - 14,49% річних. Програма кредитування передбачає додаткові платежі: разова комісія банку - 3,49% від суми кредиту, добровільне страхування від нещасних випадків - 2,99% від суми кредиту (платіж за 1-й рік включається в суму кредиту, з другого року кредитування тариф становить 2,5% від залишку по кредиту), страхування КАСКО і ОСАГО (розмір страхових платежів згідно з умовами страхової компанії-партнера). Страховий Партнер - ТДВ «Експрес Страхування», Ліцензія: АВ №429899 від 04.11.2008 р., АВ №594256 від 24.01.2012р., АВ №429898 від 04.11.2008р. Пропозиція діє в дилерській мережі ТОВ « Сі Ей Автомотів »з 23.06.2016 по 30.09.2016р.

ДОВІДКА

Офіційний дистриб'ютор автомобілів ZAZ в Україні - ТОВ «Сі Ей Автомотів», що представляє продукцію Запорізького автомобілебудівного заводу. Модельна лінійка ZAZ представлена автомобілями FORZA, VIDA, Lanos, Sens, Lanos Pick-up.

Сьогодні «Сі Ей Автомотів» - це розвинена мережа дилерських центрів по всій Україні, це повний комплекс послуг, починаючи з тест - драйву, продажу автомобілів, страхування, кредитування, і закінчуючи офіційним гарантійним та післягарантійним сервісним обслуговуванням, це забезпечення високопрофесійної підтримки власників автомобілів ZAZ в будь-якій точці України.

Моделі автомобілів українського виробника ZAZ завжди асоціювалися з доступністю. На жаль, в світлі непростій ситуації в якій опинилася Україна, для більшості покупців автомобілі стали не просто розкішшю, а нездійсненною мрією. Тому на весь модельний ряд ZAZ діє спеціальна програма, яка дозволяє купити новий автомобіль ZAZ, в залежності від фінансових можливостей клієнта, на справді вигідних умовах. Суть спеціальної кредитної пропозиції від одного з комерційних банків полягає в тому, що стати власником ZAZ можна всього за 37 гривень в день!

sens          sens_price2

Наприклад, один з бестселерів автовиробника, компактний седан ZAZ SENS вартістю 143 000 грн. Зараз покупка цього автомобіля стає більш ніж реальною. Уклавши кредитний договір з банківською установою щоденний платіж в 37 гривень в день дозволить Вам стати власником нового автомобіля. Погодьтеся, що навіть живучі і працюючи в одному і тому ж місті, витрати на проїзд співрозмірні з цією цифрою. Але, при цьому, покупець отримує всі переваги володіння власним автомобілем.

forza_price2          forza

Інший представник модельного ряду Запорізького автомобілебудівного заводу - ZAZ FORZA - користується попитом завдяки сучасному дизайну інтер'єру та екстер'єру, економічному силовому агрегату і комфортному салону. Кредитна пропозиція робить реальною як ніколи покупку автомобіля вартістю в 187 000 грн., а щоденний платіж складе всього 49 гривень. Це більш ніж доступна сума, особливо для людей, які хочуть комфортно добиратися на роботу незалежно від погоди.

vida          vida_price

Також умови спеціальної кредитної пропозиції поширюються і на модель, яку можна зустріти практично в будь-якому куточку України - ZAZ VIDA. Стати власником седана з просторим салоном, об’ємним багажним відділенням і надійною ходової, адаптованою для їзди по нашим дорогам, зараз дійсно реально. При вартості автомобіля в 231 000 грн., володіння буде обходитися трохи більше 60 гривень в день. Це по-справжньому приваблива пропозиція, з урахуванням практично відсутніх кредитних програм з адекватними ставками.

lanos_price          lanos

Серед додаткових аргументів на користь моделей ZAZ, покупка яких зараз більш ніж реальна: широка мережа сервісних станцій, яка дозволяє провести гарантійний регламентний технічний огляд майже в будь-якому районному центрі, і сервісна гарантія на 3 роки або 100 тис. Км пробігу, що повністю відповідає європейським стандартам гарантійної політики обслуговування автомобілів.

* Ціни вказано станом на 23.06.2016р. Зазначені розрахунки зроблені для автомобілів ZAZ SENS TF698К20, FORZA седан AF685411, VIDA SF69Y0-20, LANOS TA69W0 відповідно до умов кредитної програми ВАТ "Кредобанк" (Ліцензія НБУ № 43 від 11.10.2011 року): аванс 60% від вартості автомобіля, термін 84 міс., процентна ставка - 14,49% річних. Програма кредитування передбачає додаткові платежі: разова комісія банку - 3,49% від суми кредиту, добровільне страхування від нещасних випадків - 2,99% від суми кредиту (платіж за 1-й рік включається в суму кредиту, з другого року кредитування тариф становить 2 5% від залишку по кредиту), страхування КАСКО і ОСАГО (розмір страхових платежів згідно з умовами страхової компанії-партнера). Страховий Партнер - ТДВ «Експрес Страхування», Ліцензія: АВ №429899 від 04.11.2008 р., АВ №594256 від 24.01.2012р., АВ №429898 від 04.11.2008р. Пропозиція діє в дилерській мережі ТОВ « Сі Ей Автомотів »з 23.06.2016 по 30.09.2016р.

ДОВІДКА