03.08.2016

Популярний хетчбек Kia Rio доступний у ексклюзивній комплектації Special Edition

Ззовні Kia Rio у комплектації SE відрізняють агресивні 17-дюймові колісні диски з оригінальним дизайном та низькопрофільними шинами. Разом зі стрімкою лінією п’ятидверного кузова, світлодіодними денними ходовими вогнями та накладкою решітки радіатору, оздобленою хромом та глянцем, вони створюють динамічний та навіть дещо агресивний образ міського хетчбеку.

0

Покупців Kia Rio SE приємно вразить і комплектація автомобіля, яка додатково включає навігаційну мультимедійну систему з підтримкою Bluetooth та камерою заднього огляду, зображення якої виводиться на сенсорний 7-дюймовий дисплей на центральній консолі. В автомобілі реалізовано бесключовий доступ у салон, при цьому запуск двигуна здійснюється не ключем, а кнопкою «Старт-Стоп».

0

Серед інших опцій – електричні склопідйомники всіх дверей, підігрів передніх сидінь та керма («Зимові опції»), система автоматичного вмикання головного світла, автоматичний клімат-контроль, круїз-контроль та багато іншого.

0

Набір систем безпеки включає дискові гальма всіх коліс з антиблокувальною системою ABS, електронну систему стабілізацію руху та навіть систему допомоги при русі у гору (більше про оснащення Kia Rio SE можна дізнатися тут)

Що стосується «серця» Kia Rio SE, то автомобіль комплектується бензиновим двигуном, що має робочий об’єм 1.4 літра та потужність 109 к.с. Агрегатується мотор автоматичною коробкою передач.

0

Наостанок про вартість Kia Rio SE: наразі дана модифікація пропонується в офіційній дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» по ціні 421 200 грн.**

* Special Edition – «Спеціальна Серія»

** Ціни наведено включно з ПДВ станом на 03.08.2016. Продавець залишає за собою право змінювати ціни.