25.08.2016

Kia продемонструє абсолютно новий Rio у Парижі

Яскравий і прогресивний дизайн інтер’єру та екстер’єру нового Rio розроблено зусиллями трьох фірмових центрів автомобільного стилю Kia, розташованих у Франкфурті (Німеччина), Каліфорнії (США) та Нам’янзі (Корея).

4

Прямі лінії та плавні форми кузова створюють образ Kia Rio четвертого покоління. У порівнянні із актуальною моделлю новий Rio отримав більш довгий капот, збільшений передній звіс та довшу колісну базу, в той час як задня стійка стала більш вертикальною. Ці рішення дозволили зовнішності авто «заграти» абсолютно по-новому, створюючи хетчбек із більш збалансованим та впевненим виглядом, ніж у попередника.

Абсолютно новий Rio претендуватиме на лідерство у класі у тому, що стосується практичності та технологій безпеки, систем комунікації та керованості.

4

Kia Rio є глобальним бестселером корейського бренду, адже тільки у 2015 році по всьому світу було продано більше 473 000 автомобілів цієї моделі. Виробництво Rio для європейського ринку розпочнеться наприкінці 2016 року, тоді як виробничий план для інших регіонів буде оголошено згодом.

4

Нагадаємо, що наразі в Україні представлено Kia Rio третього покоління із кузовами три- та п’ятидверний хетчбек, а також седан. Однією з найбільш інтригуючих пропозиції у класі В цього літа є п’ятидверний Kia Rio SE, який відрізняється більш динамічним дизайном та розширеною комплектацією, що включає 17-дюймові колісні диски з оригінальним дизайном, навігаційну мультимедійну систему з підтримкою Bluetooth та камерою заднього огляду, бесключовим доступом у салон і запуском двигуна кнопкою «Старт-Стоп».

Дана модифікація пропонується в офіційній дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» по ціні 421 200 грн.*

* Ціни наведено включно з ПДВ станом на 25.08.2016. Продавець залишає за собою право змінювати ціни.