31.03.2011

СК «Дженералі Гарант» повертається в салони УкрАВТО

Київ, 01.04.2011. СК «Дженералі Гарант» з сьогоднішнього дня буде представлена ​​у всіх дилерських центрах Корпорації «УкрАВТО».

Для того щоб бути ближче до клієнта і зробити надання послуг страхування автомобілів ще зручнішим, СК «Дженералі Гарант» окрім широко розвиненої мережі філій, буде працювати і через дилерську мережу лідера українського автомобільного ринку, Корпорацію УкрАВТО.

Тепер, після купівлі автомобіля зовсім не обов'язково починати пошук потенційного партнера, який зміг би запропонувати вигідні умови страховки. Досить звернутися до фахівця, що працює безпосередньо в дилерському центрі УкрАВТО, де купується автомобіль, і вибрати необхідний продукт.

Для клієнта переваги очевидні: у першу чергу, високий рівень сервісу, який пропонується найбільшою страховою компанією. Другою перевагою є економія часу. Третім фактором є швидкість виплат і гарантія відшкодування, при настанні страхового випадку. Крім цього, дуже часто клієнти звертають увагу на наявність телефону цілодобової підтримки. Додайте до цього вигідні тарифи для клієнтів Корпорації УкрАВТО, і процес вибору страхової компанії значно спрощується. Це все пропонує СК «Дженералі Гарант», у якої в страховому портфелі послуги автострахування складають левову частку.

Заступник Голови Правління з операційної діяльності СК «Дженералі Гарант», Наталія Шарвадзе: «Надання послуг автострахування в дилерських центрах Корпорації УкрАВТО - нова можливість для клієнтів отримати якісні послуги, на вигідних умовах, як у страхуванні, так і надалі, при врегулюванні страхових подій. Для клієнтів це гарна можливість застрахувати автомобіль прямо в автосалоні, і надалі користуватися якісними послугами сервісних СТО, персонал яких складається з висококваліфікованих фахівців. Для нас, як страховиків, це можливість продемонструвати клієнтам, що обравши «Дженералі Гарант», вони можуть розраховувати на вигідні тарифи та своєчасні виплати, якщо з автомобілем щось трапиться»

Для СК «Дженералі Гарант» завжди на першому місці було надання якісних послуг страхування. Щоб у цьому переконатися достатньо відвідати найближче відділення філії або дилерський центр Корпорації УкрАВТО у Вашому регіоні.

Справка:

Generali Group є провідним гравцем на світовому страховому та фінансовому ринках. Заснована в Трієсті в 1831 році, сьогодні група є одним з лідируючих європейських страховиків, а також найбільшим європейським страховиком життя. Група також є однією з головних менеджерів з активів у світі, з активами на загальну суму більш ніж € 300 млрд. З понад 100 000 штатними співробітниками, які обслуговують 60 млн. клієнтів у 65 країнах, Група посідає лідируючі позиції в Західній Європі і все більш важливе місце у Східній Європі та Азії.