01.09.2016

СКОРИСТАЙТЕСЬ СПЕЦІАЛЬНОЮ ПРОПОЗИЦІЄЮ НА СЕРВІСНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ "СПРОБУЙ ВИГІДНО"

Строки дії спеціальної пропозиції: з 01/07/2016 по 31/12/2016 р.;

Географія: станції технічного обслуговування мережі Корпорації «УкрАВТО», що розташовані в обласних центрах по всій території України. За виключенням станцій технічного обслуговування на території Київської області та м. Київ , офіційних дільниць Mercedes-Benz автосервісних підприємств Корпорації УкрАВТО, а також тимчасово окупованих територій;

Учасники: спеціальною пропозицією можуть скористатись власники негарантійних автомобілів (автомобілів, що вже не на гарантії) будь яких брендів, які представлені на українському автомобільному ринку;

Переваги: за умови звернення власника негарантійного автомобіля будь-якого бренду, представленого на автомобільному ринку, власник транспортного засобу отримує дисконт на обслуговування та використані при цьому запасні частини та матеріали, у розмірі 30% на послуги з поточного ремонту та технічного обслуговування, та до 20% на запасні частини;

Додаткові умови: автомобіль жодного разу до цього не обслуговувався на станціях технічного обслуговування мережі Корпорації УкрАВТО; автомобіль не обслуговувався на станціях технічного обслуговування мережі Корпорації УкрАВТО протягом останніх 18 місяців;

Обмеження: спеціальна пропозиція розповсюджується виключно на роботи або послуги з поточного ремонту автомобілів та технічного обслуговування автомобілів. На інші види послуг, приміром, відновлювальний ремонт, мийні, прибиральні послуги, встановлення додаткового обладнання  та інше, спеціальні умови не розповсюджуються.

Скористатись дисконтом, що надається спеціальною пропозицією на конкретний автомобіль можна протягом 30 календарних днів з моменту першого звернення на станцію технічного обслуговування в рамках програми: СПРОБУЙ ВИГІДНО.