22.09.2016

Восьмий щорічний Kia Драйв Тур фінішував у Києві!

Компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» прагне максимально наблизити бренд Kia і його продукцію до покупців. Саме для того, щоб якомога більша кількість автомобілістів могла познайомитися з найактуальнішими новинками корейського автовиробника, ексклюзивний дистриб'ютор Kia в Україні вже восьмий рік поспіль реалізує всеукраїнський проект Kia Драйв Тур.

0

Цього року роад-шоу фінішувало в Києві, причому вперше за останні два роки проект повернувся на одну з головних площ міста - Контрактову. Незважаючи на невтішні прогнози, обидва дні панувала чудова погода.

Яскраве тепле сонце і, звичайно ж, можливість протестувати практично весь модельний ряд Kia, представлений в Україні, стали більш ніж вагомим приводом для того, щоб тисячі людей віддали перевагу Kia Драйв Тур перед домашнім відпочинком.

0

Діючі власники автомобілів Kia і ті, хто тільки придивляється до них, могли познайомитися з усім модельним рядом бренду на статичній експозиції, отримати консультації співробітників офіційних дилерських центрів і зробити остаточний вибір на користь тієї або іншої моделі, пройшовши тест-драйв.

0

Для випробувань були доступні 16 автомобілів різних моделей, в тому числі інноваційний бестселер Kia Sportage в комплектації GT Line, володар титулу «Кросовер року в Україні» Kia Sorento, один з найстильніших європейських хетчбеків Kia cee’d, бізнес-седан КІА Optima, яскравий Kia Rio і навіть електромобіль Kia Soul EV, який демонструвався з метою вивчення попиту. Незважаючи на те, що його поки не знайти в салонах офіційних дилерів, Soul EV користується неймовірною популярністю у тих, хто хотів би перейти на новий рівень мобільності.

0

Поки автомобільні ентузіасти тестували автомобілі, члени їх сімей теж не нудьгували. Тон святу задавали веселі ведучі, які встигали не тільки дотепно коментувати те, що відбувається в зоні активностей Kia, але і розігрувати* призи від Генерального партнера Kia Драйв тур 2016 - моторних олив TOTAL Quartz.

0

Найменших розважали аніматори, ну а любителі футболу, як завжди, могли насолодитися неймовірними фінтами футбольних фрістайлеров з команди «УкрФрістайл» і навіть помірятися власною майстерністю володіння м'ячем.

0

Kia Драйв Тур неможливо уявити без гарної музики і фінальний етап в Києві не став винятком: в суботу Контрактова площа танцювала під хіти у виконанні кавер-групи Max Band, ну а неділя пройшла під звуки українських пісень від етно-колективу «Правиця».

0

Компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» щиро дякує всім гостей Kia Драйв тур 2016. До зустрічі в наступному році!

* Умови розіграшу оголошувалися на місці проведення заходу. Організатор розіграшу ТОВ «ТОТАЛ Україна».

Генеральний партнер КІА Драйв Тур - моторні оливи TOTAL QUARTZTOTAL QUARTZ - ДОВГА МОЛОДІСТЬ ВАШОГО ДВИГУНА! Kia Motors і Total Lubrifiants нещодавно відновили угоду про стратегічне партнерство. Протягом наступних 5 років Total залишатиметься основним постачальником мастильних матеріалів для післяпродажного обслуговування автомобілів Kia. Мастильні матеріали під брендом Total будуть рекомендовані клієнтам сервісу та будуть доступні у більш як 5 500 офіційних дилерів у 180 країнах світу, включаючи західноєвропейські ринки, з 1 січня 2017 року.

Партнером заходу є авіакомпанія Turkish Airlines.