20.05.2011

Chery Kimo АМТ вже доступний в дилерській мережі «Сі Ей Автомотів»!

Визнаний космополіт - маневрений, динамічний і економічний - Chery Kimo завоював прихильників у всьому світі: чи то Європа,чи то Азія, Африка, Австралія або  Америка, ви обов'язково зустрінете Chery Kimo на місцевих дорогах, і ще раз переконаєтесь у  вишуканості і практичності дизайну від знаменитої італійської автомобільної компанії Gruppo Bertone, що спеціалізується на розробці кузовів автомобілів світових брендів. Загальна розробка Kimo велася спільно з провідними інженерами в галузі автомобілебудування  американської компанії Chrysler Group; за електронну систему Kimo відповідала німецька компанія Bosh; двигун - результат спільних розробок Chery і австрійської AVL - однієї з провідних світових компаній у сфері розробки та випробувань силових агрегатів; доведення підвіски було проведено фахівцями британської компанії Lotus. Світові компанії об'єднались, щоб створити стильний і компактний автомобіль, в якому вдало поєднуються сучасні технології та практичність.

Україна одна з перших познайомилась з продуктом Chery світового рівня, і з гідністю оцінила автомобіль, дозволивши зайняти Chery Kimo високі позиції за обсягом продажів серед автомобілів компакт-класу. На сьогоднішній день, в дилерській мережі CA Automotive було реалізовано понад 4100 Kimo. Тобто, з початку продажів моделі щодня продавалися більш ніж 5 автомобілів Chery Kimo!
  Силовий агрегат Chery Kimo - це 16-клапанний двигун Acteco, робочим об'ємом 1,3 л., потужністю 83 л.с. і максимальним обертовим моментом в 122 Н.м. Такі характеристики дозволяють розвивати швидкість до 156 км / год, а витрата палива при цьому - 6,7 л на 100 км. Встановлення нової автоматизованої трансмісії (АМТ) не збільшує витрату палива. Автоматизована або, як її ще називають роботизована, коробка передач поєднує в собі комфорт автоматичної коробки передач, надійність і паливну економічність механічної коробки передач. Основна відмінність коробки-робота від коробки-механіки полягає в тому, що функції виключення зчеплення і перемикання передач автоматизовані, а значить, в щільному міському трафіку вам не доведеться  смикати важіль КПП. Коробка АМТ дає можливість перейти в режим ручного управління передачі, що дозволить водієві впевнено почуватися на дорозі і в нестандартних ситуаціях.

Також не змінюється і традиційно багата комплектація Chery, яку гідно оцінили власники Chery Kimo MT. Сhery Kimo АМТ доступні в комплектаціях «Комфорт» і «Люкс». У комплектацію «Комфорт» вже включені гідропідсилювач керма, подушка безпеки водія, кондиціонер, іммобілайзер, центральний замок з дистанційним управлінням, передні і задні склопідіймачі, регульовані електродзеркала, CD-магнітола з чотирма динаміками і MP3, ABS і система розподілу гальмівного зусилля EBD. У комплектації "Люкс", до всього перерахованого, додатково встановлено подушка безпеки переднього пасажира, передні протитуманні фари, система «парктроник», легкосплавні диски.
Вартість автомобіля в комплектації "Комфорт" - 78 400 грн., комплектації "Люкс" - 80 800 грн ..
Більш детально ви зможете ознайомитися з новинкою в салоні найближчого дилера Chery в Україні, або відвідавши стенд Chery на автошоу SIA-2011 25-29 травня 2011 року.