08.06.2011

Акційні пропозиції "Авто мрія" і "Рожева мрія" в системі "Експрес Кредит"*.

Популярність автомобілів марки Сhery на українському ринку продовжує рости. Саме тому ПАТ "ПроФінБанк" надає можливість купити автомобіль в кредит по акційних програмах "Авто мрія" і "Рожева мрія" в системі "Експрес Кредит" аж до початку вересня.

Обидві пропозиції передбачають аванс від 10% вартості автомобіля. Що стосується кредитного продукту "Авто мрія" то, окрім мінімального авансового внеску, він пропонує низьку річну ставку 0,01% в гривні і термін кредитування до 12 місяців. Комісії за оформлення та обслуговування кредиту в цій акційній програмі відсутні. Ця пропозиція зручна для Клієнтів, які бажають придбати машину у розстрочку і мають можливість виплатити усю вартість автомобіля протягом року.

У свою чергу кредитна пропозиція "Рожева мрія" передбачає річну ставку 8,8% і термін кредитування до 60-ти місяців. Комісії за надання та обслуговування кредиту складають - 0,48% та 1,08% відповідно. Умови цієї акційної пропозиції вигідні тим, що за наявності усього 10-ти відсотків вартості Клієнт може придбати автомобіль, і вже цього літа вирушити у відпустку на новій машині, а упродовж 5-ти років виплачувати суму, що залишилася, рівними частинами.

Скористатися стандартними і акційними кредитними пропозиціями, представленими в системі "Експрес Кредит", Клієнт може у будь-якому з автосалонів Корпорації УкрАВТО.

*"Експрес Кредит" здійснює свою діяльність на базі ТОВ "УКРАВТОЛИЗИНГ" (довідка Державної комісії з врегулювання ринків фінансових послуг ФЛ № 290 від 06.06.06) - структурного підрозділу Корпорації УкрАВТО. Станом на 01.06.2011 в системі "Експрес Кредит" представлені понад 30-ть кредитних програм від 20-ти банків-партнерів.

Контактний телефон: 0-800-502-310

www.express-group.com.ua