14.07.2011

КІА Драйв Тур 2011: гра починається!

Унікальний проект під назвою КІА Драйв Тур стартує в Україні з 16-го липня!

Матч з міні-футболу з зірками українського шоу-бізнесу, розваги, конкурси, шоу-балет, запальні ритми ді-джеїв, посмішки та позитив – без цього КІА Драйв Тур не був би КІА Драйв Туром!

Мета проекту – подарувати людям святковий настрій у вихідний день та надати змогу познайомитись з автомобілями КІА, запропонувавши  для тест-драйвів найпопулярніші  авто з модельної лінійки КІА: cee’d, Cerato, Sorento, Soul, Sportage та Venga. На тест-драйви можна записатись і на сторінці КІА Ukraine на Facebook – перші сто людей, які зареєструвались тут – отримають пріоритетне право проходження тест-драйвів!

Власне «КІА Драйв Тур» буде нерозривно пов'язаний з футболом, адже КІА є Офіційним Партнером УЄФА ЄВРО-2012, футбольної першості, яка пройде в Україні та Польщі. Саме тому на КІА Драйв Турі відвідувачі отримають змогу виграти сертифікати на гарантоване отримання квитків на майбутню європейську першість! Не залишаться без подарунків і ті, хто пройде тест-драйви КІА – на них чекають подарунки від офіційного дистриб’ютора КІА в Україні – компанії «ФАЛЬКОН-АВТО»!

Вітатимуть гостей КІА Драйв Туру  Славек та Славко, талісмани майбутньої Європейської першості. Запальні близнюки потішать присутніх викрутасами та витребеньками і кожен охочий зможе отримати на пам'ять фото з веселими парубками!

Цього року в рамках КІА Драйв Туру глядачі зможуть побачити презентацію нового Picanto – «малюка», який подорослішав.

КІА Драйв Тур вже втретє пройде в Україні і що можна сказати напевне - драйв не полишатиме КІА Драйв Тур в жодному з 6 міст!  Отже, зустрічайте свято тест-драйвів 16 липня в Харкові, 17– в Дніпропетровську, 23-го липня КІА Драйв Тур відбудеться у Львові, 24-го у Луцьку, 30-го КІА Драйв Тур приїде до Донецьку, а завершить свою феєричну ходу 31-го липня в Києві!

Цьогоріч КІА Драйв Тур супроводжуватиме футбольний клуб «Маестро» – клуб зірок українського шоу-бізнесу, серед яких Влад Яма, Віктор Павлик, Фоззі, Олександр Воєвуцький, Майк Бейс, тож у відвідувачів КІА Драйв Туру буде можливість провести футбольний поєдинок з ФК «Маестро» і отримати незабутні враження!

До того ж, відвідувачі зможуть оцінити таланти зіркових футболістів на Гала-концерті!  Ведучим концерту буде Фоззі. Віктор Павлик, Олександр Воєвуцький та Майк Бейс виконають музичні хіти, а Влад Яма проведе майстер клас – для всіх, кому не байдуже мистецтво танцю!

Запрошуємо Вас відвідати КІА Драйв Тур – свято, яке дарує радість!

Розклад КІА Драйв Туру, зустрічайте!

16.07 – Харків, площа Свободи, 13:00;

17.07 –  Дніпропетровськ, Площа Леніна, 13:00;

23.07 - Львів, площа Адама Міцкевича, 13:00;

24.07 – Луцьк, вул. Волі, 13:00;

30.07 – Донецьк, площа Леніна, 13:00;

31.07- Київ – місце проведення буде повідомлено додатково, час - 13:00.

***

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 11 моделей – Carens, Cerato, Cerato Koup, сee’d (три типи кузовів), Mohave, Rio (два типи кузовів), Sorento, Soul, Sportage, Venga та Абсолютно Новий КІА Picanto.

Гарантійний термін обслуговування всіх автомобілів KIA, які продаються в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО», складає 7 років, при цьому величина гарантійного пробігу складає 150 тис. км. Такий крок з боку дистриб’ютора є  підтвердженням лояльності до клієнтів та впевненості у високій якості продукту, яка є ключовою складовою філософії бренду KIA.

Довідка:

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 65 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com