21.07.2011

Кредитування автомобілів з авансом 0% у системі «Експрес Кредит»

Купівля автомобіля - це певний крок у житті кожної людини. Але, як правило, враховуючи рівень доходів більшості українців, відкладати щомісяця певну суму на придбання автомобіля в далекому майбутньому, виснажливо і довго. При цьому все одно кожен день доводиться діставатись роботи громадським транспортом. З огляду на це стандартне автокредитування дійсно є вирішенням питання, особливо якщо потенційний покупець має суму грошей, достатню для першого внеску. А якщо ні? Адже часто, відвідавши банк або автосалон, Клієнт стикається з розчаруванням - щоб купити автомобіль необхідно внести аванс, який в сумі з комісіями і іншим не рідко досягає декількох десятків тисяч гривень.

І в такому випадку є позитивна відповідь у системі «Експрес Кредит»: відразу 2 банку-партнера надають можливість оформити кредит на автомобіль з авансом 0% - ПАТ «АСТРА БАНК» та ПАТ «ПРОФІН Банк». При цьому кожен з них пропонує цілий ряд програм кредитування з нульовим авансом.

Приміром, кредитний продукт «Доступний» від ПАТ «АСТРА БАНК» поширюється на широкий модельний ряд автомобілів і передбачає наступні умови:

• Термін кредитування до 120 місяців;
  • Річна ставка 0,01%;
  • Одноразова комісія 2%;
  • Щомісячна комісія 0,79%.

У свою чергу одна з кредитних програм від ПАТ «ПРОФІН Банк», яка поширюється на більшість марок автомобілів представлених в Корпорації УкрАВТО, передбачає:

• Термін кредитування до 84 місяців;
  • Річну ставку від 15%;
  • Одноразову комісію 2,49%;
  • Відсутність щомісячної комісії.

Скористатися програмами для придбання автомобіля з авансом 0% Клієнт може в будь-якому з мережі автосалонів Корпорації УкрАВТО.

* «Експрес Кредит» здійснює свою діяльність на базі ТОВ «УКРАВТОЛІЗІНГ» (довідка Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг ФЛ № 290 від 06.06.06) - структурного підрозділу Корпорації УкрАВТО. Станом на 06.07.2011 в системі "Експрес Кредит" представлено понад 35-ти кредитних програм від більш ніж 20-ти банків-партнерів.
0-800-502-310