28.07.2011

СК «ГАРАНТ-АВТО» стала членом Ліги Страхових Організацій України

28.07.2011. Страхова компанія «ГАРАНТ-АВТО» увійшла до складу Ліги Страхових Організацій України та взяла участь у роботі круглого столу, присвяченого підбиттю підсумків першого півріччя на страховому ринку України.

Страхова компанія «ГАРАНТ-АВТО», яка є одним з крупних українських гравців ринку, стала одним з членів об'єднання, серед учасників якого значиться більша частина страхових компаній, що здійснюють діяльність у нашій країні. Так як серед основних завдань Ліги Страхових Організацій сприяння розвитку страхового ринку, захист прав та інтересів учасників ринку страхування, формування партнерських і довірчих відносин серед учасників-членів, рішення страхової компанії «ГАРАНТ-АВТО» виглядає абсолютно логічним.

Глава Правління СК «ГАРАНТ-АВТО», С.А. Волковський: «Членство, в одній з перших, і на даний момент, найбільших організацій, що об'єднує гравців страхового ринку, компанія «ГАРАНТ-АВТО» розглядає як можливість стати безпосереднім учасником процесів, які впливають на ринок страхування. При цьому, можна з упевненістю стверджувати, що саме спільні дії з компаніями-членами Ліги будуть ефективними, і зможуть дати позитивний результат для всього ринку вітчизняного страхування».

УСК «ГАРАНТ-АВТО» є одним з провідних гравців ринку страхових послуг в Україні. Компанія булла заснована в Києві в 1992 році і на сьогодні пропонує програми страхування для юридичних та фізичних осіб. Страхові платежі компанії в 2010 році склали 273 623 тис. грн., а чистий прибуток від діяльності Компанії пішов до резерву, для забезпечення виконання зобов'язань перед клієнтами. Загальна сума відшкодувань, виплачених ПАТ «УСК «ГАРАНТ-АВТО» протягом 2010 року, склала 162 227 тис. грн.. Щодня Компанія виплачує приблизно 650 тис. грн. страхових відшкодувань, тобто приблизно 3 - 3,5 млн. грн. щотижня. ПАТ «УСК «ГАРАНТ-АВТО» зберегла свої провідні позиції у автомобільному страхуванні КАСКО, займаючи одну з лідируючих позицій за кількістю отриманих платежів та виплачених відшкодувань. На сьогоднішній день автомобільне страхування займає найбільшу частку страхового портфеля Компанії, проте, активно розвиваються й інші види страхування, зокрема добровільне медичне страхування, страхування будівельно-монтажних ризиків, фінансових ризиків і т.д.