17.08.2011

Прем’єр-міністр відвідав стенд ЗАЗ на виставці «Барвиста Україна»

Виставкова акція «Барвиста Україна», присвячена  20-ій річниці Незалежності України, покликана пропагувати здобутки вітчизняних товаровиробників для залучення іноземних інвестицій в економіку країни.

1

Свої здобутки представив і Запорізький автомобілебудівельний завод. На виставковому майданчику ЗАЗ  красувався цьогорічний дебютант вітчизняного виробництва – автомобіль ЗАЗ Форца, який привернув увагу  не тільки  провідних українських мас-медіа, відвідувачів, але й перших осіб країни.

3

Для ЗАЗа участь у виставці «Барвиста Україна» стала  знаменною  подією: на  виставковий стенд ЗАЗу завітав  Премєр-міністр України Микола Азаров, який ознайомився з вітчизняною новинкою і високо оцінив новинку. Сівши за кермо ЗАЗ Forza, Глава Уряду  залишився задоволений зручністю та комфортом автомобіля.

2

Нагадаємо, що презентація ЗАЗ Forza відбулася у  лютому цього року на Запорізькому автомобільному заводі. Вона поповнила лінійку автомобілів ЗАЗ, які протягом багатьох років залишаються найпопулярнішими і найбільш затребуваними серед споживачів завдяки перевіреній надійності та доступній ціні.

Нещодавно, була продана  перша тисяча автомобілів Форца. Представники дистриб’юторської компанії «АвтоЗАЗ-сервіс»  переконані, для здобуття народного визнання у цього автомобіля є все: свіжа і приваблива зовнішність, хороший мотор, комфортна підвіска, багата комплектація, широкий набір систем безпеки, а головне, демократична ціна.

Восени стартують продажі ЗАЗ Forza в кузові хетчбек. Подивитися в очі новомодному ЗАЗ Forza у вишуканому та молодіжному варіанті - кузові хетчбек можна під час Столичного Автошоу, яке відбудеться 9-11 вересня на території найбільшого дилерського центру в країні - «Автоцентру на Столичному».

Отже, щиро запрошуємо на головне автомобільне свято країни!

Придбати  красень ЗАЗ Forza можна у дилерських підприємствах найширшої  в Україні мережі «АвтоЗАЗ-сервіс». Модель ЗАЗ Forza доступна у комплектаціях Basic Plus, Comfort та Luxury. Вартість найскромнішої комплектації ЗАЗ Forza складає 80 860 грн.

Вже в базовій комплектації автомобіль оснащений подушкою безпеки водія, кондиціонером і передніми протитуманними фарами, сигналізацією, регульованою рульовою колонкою, бортовим комп'ютером, аудіосистемою з USB приводом і МР3 програвачем.

Комплектація Luxury доповнена подушкою безпеки пасажира, підігрівом передніх сидінь, заднім парктроніком, легкосплавними дисками, системою ABS + EBD і аудіосистемою на 6 динаміків.

Нагадаємо, ЗАЗ Forza – це втілення функціональності та комфорту за прийнятною ціною. Автомобіль з 16-клапанним бензиновим двигуном об’ємом 1497см3 прекрасно керується та витримує круті віражі. Зовнішній вигляд як седана, так і хетчбека - від дизайнерів відомого італійського ательє Torino Design. Автомобіль належить до класу «С» (малий середній клас). Двигун, потужністю 109 к.с., австрійської розробки, виробляється на Мелітопольському моторному заводі та відповідає нормам токсичності ЄВРО-4. Привід – передній, коробка передач – механічна п’ятиступенева.  Витрати пального ЗАЗ Forza більш ніж прийнятні: у міському циклі - 9,7 л/100км, у заміському - 5,8 л/100км, у змішаному - 7,2 л/100км.

Адресу найближчого автосалону можна знайти на офіційних сайтах: ЗАЗ Forza  www.zazforza.com.ua, www.ukravto.ua або дізнатися за телефоном «гарячої» лінії: 0800500233 (дзвінки зі стаціонарних телефонів по всій території України безкоштовні).