11.10.2010

КІА: краще відчути, ніж просто почути!

Квартет суперзірок

Для тест-драйвів доступні чотири моделі КІА, які отримали широку популярність та симпатії споживачів.
Модний KIA Soul
Зручно влаштовуйтеся за кермом задушевного кросоверу KIA Soul та відразу приготуйтеся до приємних сюрпризів. Потужна енергетика цього компактного міського автомобіля, просто вражає. Натисніть на педаль газу, увімкніть гучніше ритмічну музику і пориньте в захоплюючий світ пригод. KIA Soul народжений, щоб створювати настрій у дорозі! З ним немає нічого неможливого – перелік доступних опцій і варіантів тюнінгу обмежений лише фантазією власника.
Європейський KIA ceed
Отримувати якнайбільше і витрачати якнайменше – за таким девізом живе вся Європа. Тож недивно, що спроектований у Європі і виготовлений спеціально для європейців KIA ceed цілком йому відповідає. Під час тест-драйву зверніть увагу на конструктивні вдосконалення та рестайлінг, які отримав народний улюбленець. Про якість годі й казати, адже виробництво нових ceed забезпечує один з найсучасніших заводів KIA, розташований у Словаччині. Навіть постачання більшості складових частин для KIA ceed забезпечують європейські компанії.
Драйвовий KIA Cerato
Ваше життя сповнене емоцій? Ви завжди в русі і для Вас вкрай необхідно ні на крок не відставати від сучасного ритму? А ще бажано знайти час, аби відірватися на повну на рівній гладі шосе, відчувши справжній присмак адреналіну? Тоді мерщій запрошуємо до знайомства з KIA Cerato – спортивний характер елегантного седану в поєднанні зі стильними і водночас агресивними елементами дизайну гарантовано забезпечать увагу до Вашого автомобіля інших учасників руху. Разом з KIA Cerato Ви завжди на крок попереду!
Визначний KIA Sorento
Поява Sorento в 2002 році в модельному ряді південнокорейської Корпорації стала поворотним моментом, після якого KIA перестали сприймати в якості «виробника компактних автомобілів». Наразі KIA Sorento отримав заслужене визнання споживачів по всьому світу, за сім років існування на ринку загальний об’єм продажів автомобілів цієї марки сягнув майже мільйона одиниць! Сробуйте розгадати секрет шаленого успіху Sorento – займайте визначну позицію за кермом «комфортабельного крейсера» та просто насолоджуйтеся рухом. Про все інше подбають сучасна електроніка, 6-ступінчаста коробка передач нового покоління та дружній до навколишнього середовища потужний двигун.

Тест-драйви в дванадцяти містах
В мережі «ФАЛЬКОН-АВТО»(КОРПОРАЦІЯ «УКРАВТО») тест-драйв можна пройти на одному з тринадцяти дилерських підприємств. Для тест-драйвів доступні два або чотири автомобілі KIA:
Cee’dCeratoSoul та Sorento:
·         Київ - «Автоцентр на Столичному», «Автоцентр на Борщагівці»;
·         Львів - «Радар-Сервіс»;
·         Одеса - «Одеса-Авто».

Cee’d і Cerato:
·         Донецьк - «Донецьк-Авто»;
·         Дніпропетровськ - «Дніпропетровськ-Авто»;
·         Луганськ – «Луганськ-Авто»
·         Полтава - «Полтава-Авто»;
·         Сімферополь - «Таврія-Авто»;
·         Суми - «Суми-Авто»;
·         Ужгород - «Закарпаття-Авто»;
·         Харків - «Харків-Авто»;
·         Черкаси - «Черкаси-Авто».