06.12.2011

Нова програма від УкрАВТО: «Кредитування сервісу»

Нова програма від УкрАВТО:  «Кредитування сервісу»

12 вересня в сервісній мережі УкрАВТО стартувала нова кредитна програма «Кредитування сервісу». Відтепер клієнти УкрАВТО зможуть купляти в кредит не лише автомобіль, а й матимуть можливість оформлювати розстрочку на його ремонт та обслуговування.

Корпорація «УкрАВТО» охоче повідомляє всім своїм клієнтам про старт нової кредитної програми  - Кредитування сервісу. Розроблена спільно з фінансовим партнером  Корпорації - Банком «Русский Стандарт», нова послуга вже впроваджена в роботу всієї сервісної мережі УкрАВТО по всій Україні.

“Ми розробили пакет послуг для кредитування сервісу, технічних послуг, установлення додаткового обладнання та ремонтування автомобіля. Такий вид кредиту наш банк пропонує в кожному сервісному центрі Укравто по всій Україні”, – коментує Ігор Дорошенко, Голова Правління Банку «Русский Стандарт». -  “Для цього клієнту необхідно звернутися з паспортом та ідентифікаційним кодом до сервісної станції і протягом 15 хвилин отримати такий кредит. Ми беремо з клієнта  лише невелику щомісячну комісію. І цей кредит з максимальною сумою коштів в 20 000 гривень є доступним фактично для більшості клієнтів.”

Головна особливість проекту – це можливість оформлення кредиту безпосередньо на сервісних станціях УкрАВТО, що в свою чергу дозволяє суттєво зекономити час автовласника. Вже сьогодні, завдяки впровадженню даної послуги, сервіс від УкрАВТО став доступнішим, а обслуговування оперативнішим.

«Для того, щоб оформити кредит на оплату сервісних послуг, Вам не потрібно йти в банк. Ви приїжджаєте на СТО, а ми знаходимо для Вас оптимальне кредитне рішення, готуємо пакет документів для банку, отримуємо підтвердження та починаємо ремонтувати Ваше авто, як говорять, не відходячи від станції.» - коментує Олександр Федоров, Заступник Голови Правління Корпорації УкрАВТО з сервісу та запчастин.

Слід відзначити, що програма «Кредитування сервісу» передбачає надання кредиту не лише на отримання автосервісних послуг, а й на встановлення додаткового обладнання.

«Дана кредитна пропозиція неодмінно зацікавить всіх тих клієнтів, які придбали новий автомобіль, проте коштів на покупку додаткового обладнання не мають. Скориставшись послугою «Кредитування сервісу», клієнт зможе виїхати з автосалону на повністю укомплектованому авто» - розповідає Олександр Федоров.

Програма діятиме на всіх сервісних підприємствах мережі УкрАВТО по всій території України. Більш детальну інформацію Ви зможете дізнатись на сайті УкрАВТО: http://www.ukravto.ua/press-centr/news/721