22.09.2011

Виплати ТДВ «Експрес Страхування» за серпень 2011 року

В своїй роботі ТДВ «Експрес Страхування» прагне до відкритості та прозорості в усьому - це відноситься і до процесу забезпечення страховими послугами, і до інформації про результати нашої роботи.

Для нас важливо, щоб наші клієнти та інші зацікавлені особи мали можливість доступу до об'єктивної інформації про нашу компанію. Ми вважаємо, що відкритість - один з факторів успішного розвитку бізнесу.

ТДВ «Експрес Страхування» підбила підсумки по страховим виплатам за серпень 2011 року. За минулий місяць виплачено 1 241 833,44 грн. на відшкодування збитків за 150 страховими випадками.

Завдяки оперативності та злагодженості дій співробітників ТОВ «Експрес Страхування» компанія продовжує виконувати свої зобов'язання з максимальною ефективністю.

ТДВ «Експрес Страхування» - динамічна страхова компанія, заснована за участю лідера ринку автотранспорту Україна - Корпорації «УкрАВТО». Компанія має ліцензії на 16 видів страхування. Для задоволення потреб різних клієнтів «Експрес Страхування» використовує широкий ряд програм страхування, цілодобову підтримку користувачів по всій Україні і якісне обслуговування клієнта протягом всього терміну страхування.

Телефон гарячої лінії: 0-800-502-300